Make-up

5 produse preferate de la Oriflame

Oriflame

Cei de la Oriflame au o gamă largă de produse, pe care o actualizează constant. Chiar acum au scos un fond de ten, ce promite să ofere un finish pudrat. Având tenul mixt, abia aștept să îl încerc. Îmi place faptul că au un mix interesant de produse, majoritatea la prețuri din categoria drugstore. Cu siguranță preferințele diferă, dar având atât de multe game, este foarte greu să nu găsești ceva pe placul tău. Dintre toate produsele încercate, sunt câteva care mi-au atras atenția în mod special.

  1. Concealerul de la Giordani

De când mă știu am fost în căutarea concealerului perfect. Nu am știut exact ce consistență vreau să aibă, sau în ce recipient să vină. Dar am știut că vreau ceva care să nu se strângă și să mă scape de aspectul de ochi încercănați. Am încercat mai multe de-a lungul timpului, dar cu niciunul nu a fost acea dragoste de la prima folosire, cum a fost cu aceesta de la Oriflame. Denumirea lui completă este Giordani MasterCreation Concealer, iar nuanța pe care o am eu se numește Cool porcelain.

Ce îmi place la el este consistența, ușor mai densă decât a celorlalte produse pe care le-am încercat. Îl folosesc atât pe post de anticearcăn, cât și ca bază de machiaj. Se așază frumos, acoperă cearcănele și rămâne în loc toată ziua. Trebuie să recunosc, totuși, că nu am cearcăne prea evidente. Așa că nu pot spune exact ce grad de acoperire are. Ce pot spune e că am venele destul de evidente pe pleoape, iar acest produs le acoperă cu succes.

concealer Giordani Oriflame

  1. Rimelul de la The One

Până la acest produs, fugeam de rimelurile waterfproof. Mi se păreau foarte grele pentru gene și aveam impresia că o să le rup la demachiere. Cu demachiantul bifazic nu mă înțeleg prea bine, așa că mă consolasem cu ideea. Răsfoind catalogul Oriflame, am văzut acest rimel care promitea atât de multe. L-am luat mai mult ca să înțeleg cum un rimel waterproof poate fi îndepărtat folosind apă. În mintea mea nu prea avea sens.

Ce-i drept, nu mi se pare nici acum că se îndepărtează prea ușor doar cu apă. Dar apa micelară îl demachiază imediat, fără probleme. Ce îmi place foarte mult la el este periuța. Are perișorii deși, oferind volum și intensitate privirii. Aplic un singur strat când vreau ceva natural, sau două straturi dacă îmi doresc ceva intens. Pe orice variantă aș merge, sunt sigură că nu mă trezesc cu reziduu pe obraz, sau că la jumătatea zilei începe să îmi curgă rimelul.

Rimel The One

  1. Parfumul Love Potion

În catalog, cei de la Oriflame descriu acest parfum drept unul cu potențial de atracție. Eu nu am sesizat acest lucru, dar nici nu a fost acesta gândul cu care l-am cumpărat. Mi-a plăcut că emană eleganță și siguranță de sine. Un alt criteriu de care am ținut cont este că e o apă de parfum, deci va persista mult mai bine decât o apă de toaletă, de exemplu. Și chiar am observat persistența, pentru că îl simt pe piele și după 4-5 ore, fără să-l reaplic.

A fost creat de Jean Jacques, un prafumier care a gândit combinații de arome și pentru  Givenchy, Guerlain și Balmain. Categoria din care face parte parfumul este oriental-vanilat-fructat. Se deschide cu note de top de mandarine, ghimbir picant și rom. Notele de mijloc sunt compuse din cacao, crin alb și vanilie, iar cele de bază sunt de ciocolată, boabe tonka și lemn de santal. Chiar dacă l-am purtat tot anul, mi se pare că în sezonul rece se potrivește ca o mănușă.

Love Potion Oriflame

  1. Cremele de mâini

Aici nu am o gamă anume din care să le aleg. Îmi place foarte mult consistența lor, ambalajul și aromele mereu noi cu care vin cei de la Oriflame. Dacă ar fi să aleg o aromă preferată, însă, îmi place mult cea cu avocado. Poate e doar în capul meu, cum avocado mă duce cu gândul la ceva dens, hrănitor. Simt că acea cremă îmi hidratează cel mai bine mâinile și mă ajută să scapă de cuticulele uscate.

Mi-am comandat și o aromă de sărbători, frosted berry cake. Mi se pare drăguț să folosesc creme de mâini cu arome tematice. Sper să am răbdare cu ea până în noiembrie, măcar. Ce-mi mai place la aceste creme este că au un preț foarte bun. Având în vedere că trebuie să o aplic de fiecare dată după ce mă spăl pe mâini, nu vreau să dau o avere pe o cremă.

  1. A-z Cream

Acest produs m-a salvat de atâtea ori, că nu am cum să nu-l recumpăr. Am început să îl folosesc drept înlocuitor pentru fondul de ten. Am scris mai multe despre el în articolul de aici. Cel mai mult mi-a plăcut, pentru anotimpul cald, faptul că are SPF 30. Având în vedere că folosesc Acid Salicilic și Niacinamide pe ten, am grijă și la protecția solară.

E bun și pentru a face fondurile de ten prea dense puțin mai lejere. Amestecând acest produs de la Oriflame cu orice fond de ten, îi oferea o textură mai lejeră, fără să îi scadă gradul de acoperire. Apoi, subtonul lui se potrivește foarte bine tenului meu. Dacă nuanța unui fond de ten era prea rozalie pentru mine, adăugam 2-3 picături din A-Z Cream și neutralizam imediat subtonul.

AZ Cream

Acestea sunt produsele pe care le folosesc cel mai des de la Oriflame. Bineînțeles că sunt și altele care-mi plac și care își merită prețul. Am ales să vorbesc, totuși, despre cinci dintre ele, cu care mă înțeleg cel mai bine. Sunt curioasă dacă vreun produs din listă se regăsește și printre preferatele voastre. Dacă da, vă invit să-mi spuneți în comentarii care dintre ele.

Pupici

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply