Make-up

Beautyblender Bounce

beautyblender

Beautyblender a lansat anul aceasta primul fond de ten, denumit Bounce. L-am tot văzut pe Instagram la fetele din America, dar mă gândeam că va dura foarte mult până să ajungă și la noi. Ceea ce nu a fost chiar adevărat pentru că, undeva prin vară, a intrat pe rafturile celor de la Sephora. Imediat ce l-am văzut mi l-am dorit și eu pentru că era targetat pentru un ten normal și mixt, așa că părea să mi se potrivească.

Gamă variată de nuanțe

Cel mai mult îmi place la el gama variată de nuanțe, un lucru tot mai des întâlnit în rândul fondurilor de ten. În funcție de subtonul pielii, îți poți alege culoarea potrivită dintr-o selecție de 40 de variante. Deci, e aproape imposibil să nu ți se potrivească ceva. Prețul lui este de 179 de lei și poate fi comandat de aici.

Acest fond de ten de la Beautyblender a ajuns la mine prin luna august, dar atunci era prea deschis pentru mine. Nuanța pe care o am eu este 1.40 N Light Neutral, având, după cum îi spune și numele, subton neutru. Chiar dacă era prea deschisă atunci, am preferat să aleg această nuanță. În afară de două – trei luni de vară, când reușesc să stau și eu la soare, pielea mea este foarte albă. Am preferat să îl iau așa pentru a mi se potrivi mai mult timp.

Astfel, am început să îl folosesc de curând, după ce am scăpat de bronz și am revenit la nuanța naturală. M-am jucat puțin cu el și în timpul verii, dar l-am amestecat cu picături pentru închiderea fondului de ten. Am vrut, totuși, să îmi spun părerea doar după ce îl folosesc o perioadă ca atare, nu amestecat. Nu am vrut ca picăturile sau celelalte fonduri de ten să îi influențeze textura sau rezistența.

beautyblender bounce

Ambalaj fancy

La o primă vedere, ambalajul este foarte drăguț și fancy. Chiar dacă are 30 ml, ca orice alt fond de ten, ambalajul îl face să pară că ar fi mai puțin. Sticluța este mată și elegantă, având două părți. În față este o ,,paletă” pe care poți amesteca fondul de ten cu alte nuanțe sau cu iluminatorul tău lichid.

Această parte este ceva ce nu am văzut până acum și mi-a atras privirea. În funcție de dorințele tale, această paltetă poate fi un plus sau un minus. Dacă îți mixezi frecvent fondul de ten, atunci va fi, cu siguranță, un avantaj. La mine nu prea se întâmplă acest lucru, așa că îl văd, mai degrabă, ca pe un dezavantaj. Nu e cel mai rău lucru, însă trebuie să ai grijă și să îl ștergi după fiecare utilizare, pentru a nu murdări totul cu fond de ten. Și pentru a nu-ți plimba burețelul într-o piscină cu microbi.

În partea din spate are pompița, pe care apeși pentru a ieși produsul și o siguranță. Aceasta mi se pare cel mai util lucru la fondul de ten de la Beautyblender. Astfel, nu mai trebuie să îmi fac griji că se va împrăștia în bagaj. Doar închid siguranța și îl pot pune liniștită chiar și în geantă. Este micuț, compact, elegant, iar dacă ai nevoie de retușuri pe parcursul zilei este foarte ușor de luat cu tine.

fond de ten

Rezistență

Eu nu am avut nevoie de retușuri cu el, pentru că stă foarte bine la capitolul rezistență. De obicei îl aplic dimineața, îl setez pe toată fața cu pudră și rămâne la locul lui până seara. Ei promit o rezistență de până la 24 de ore, lucru pe care nu l-am testat. Însă pentru 16 ore pot garanta că nu se mișcă din loc. Într-adevăr strălucește în zona T după câteva ore, dar cu un șervețel special arată ca proaspăt aplicat. Nu e nevoie să reaplic nici măcar pudra pentru a reveni la aspectul inițial.

Trebuie să recunosc faptul că nu am pățit niciodată să îmi ,,fugă” fondul de ten de pe față, așa că nu a fost cazul nici cu acesta. Ce am observat, însă, este că se comportă exemplar când port ochelarii. Mereu rămân cu acele urme inestetice pe nas după ce îi dau jos. Când am aplicat fondul de ten de la Beautyblender nu se vedea atât de intens acea urmă. Într-adevăr s-a luat puțin fond de ten de acolo, mai ales că ochelarii se mai și mișcă la ochi. Dar dintre toate fondurile de ten, acesta s-a comportat cel mai bine la acest capitol, iar la finalul zilei aproape nu se vedea că s-a luat.

fond de ten

Textură și acoperire

Așa cum proimite, fondul de ten Bounce are o textură foarte lejeră. Ei spun că oricâte straturi ai aplica, nu ai cum să îl faci să arate ca o mască. Nu am încercat acest lucru, pentru că nu am nevoie de vreo acoperire uriașă. Un singur strat e suficient pentru mine. Acoperirea, dacă aplici un singur strat, este medie, însă eu nu am nevoie de mai mult.

Finishul este într-adevăr unul natural, ușor luminos, care oferă acea senzație de ten sănătos, plumped. Bineînțeles că acest lucru trebuie să vină din skincare, însă fondul de ten poate contribui și el. Această textură aerată îți oferă sentimentul de a doua piele. Cu o nuanță aleasă corect, el poate trece neobservat pe ten, atât de natural arată. Mă duce de multe ori cu gândul la un produs drag mie, de la Oriflame, despre care v-am povestit aici.

beautyblender fond de ten

Aceasta este părerea mea despre fondul de ten Beautyblender Bounce. Mi-a plăcut până acum modul în care a rezistat pe tenul meu și aspectul sănătos pe care mi-l oferă. Pe lângă asta, mi-am găsit foarte ușor nuanța, având la dispoziție o gamă variată de culori pentru fiecare subton.

Sunt curioasă dacă ați încercat și voi acest fond de ten. Dacă da, vă invit să îmi spuneți în comentarii părerea voastră despre el.

 

Pupici!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply