skincare

Bioderma Photoderm Max 50+

Bioderma Photoderm Max

De când am început să folosesc produsele de la The Ordinary, sunt mult mai atentă la rutina de îngrijire. Crema cu SPF Bioderma Photoderm Max este nelipsită de pe tenul meu, pentru că de când a venit vara, factorul de protecție pe care îl folosesc este minimum 50. Acidul Salicilic și serul cu Niacinamide Zinc fotosensibilizează tenul, iar eu nu vreau să îi fac mai mult rău decât bine. Tocmai de asta folosesc produse cu protecție ridicată.

Dacă pentru crema de seară mă declaram foarte mulțumită de cea de la Clinique, pentru cea de zi eram într-o continuă căutare. Am încercat două variante de la Ziaja, care mi-au plăcut, dar nu erau exact ce căutam eu. Cea cu lapte de capră avea un factor prea mic pentru perioada verii, iar cea din gama med îmi lăsa un finish prea lucios.

Am tot auzit despre crema de la Bioderma Photoderm Max că se absoarbe repede, că nu lasă un finish gras, că este o bază foarte bună pentru machiaj. Așa că în momentul în care mi s-a terminat cea de la Ziaja, am fugit să o cumpăr. Eu am găsit-o în Bebe Tei și a costat aproximativ 40 de lei. Un preț foarte bun, comparând cu alte farmacii.

Singurul minus pe care i l-am găsit a fost gramajul. Acesta conține doar 40 ml de cremă. Chiar dacă mi-am făcut griji că se va termina foarte repede, o folosesc de mai bine de o lună și mai am un sfert din tub. Tot e bine, având în vedere că mă așteptam să fie gata în maximum 3 săptămâni.

Bioderma Photoderm Max

Formula

Consistența este destul de lichidă, dar nu exagerat, cât să îți curgă îrintre degete. Totuși, comparând cu alte creme cu factor de protecție pe care le-am folosit până acum, este mult mai fluidă. Probabil de asta intră atât de repede în piele. Eu o aplic în două straturi mai subțiri, în loc de un strat generos. Așa mi se pare că se absoarbe mai bine și mă bucur de o protecție suplimentară.

Culoarea este deschisă, chiar albă, specifică acestor produse. Îmi place, însă, că Bioderma Photoderm Max nu lasă film alb. Nu trebuie masată o veșnicie ca să dispară nuanța albicioasă și nu înfluențează în vreun fel nuanța produselor de make-up aplicate. Se comportă exact ca o cremă hidratantă, dar care oferă și fotoprotecție.

Îmi place finishul pe care îl lasă pe față. Oferă un aspect hidratat, luminos, tenul pare sănătos și proaspăt. Dacă nu aplic machiaj, mi se pare că aspectul este puțin prea luminos pentru gustul meu. Se poate să fie așa și de la obsesia mea de a-mi ascunde tenul mixt. Dacă aplic machiaj peste cremă, totul arată și rezistă impecabil.

Aplicarea

Având în vedere că nu am nevoie de extra hidratare, Bioderma Photoderm Max este singurul produs pe care îl aplic dimineața, înainte de machiaj. După ce mă spăl cu un gel de curățare, pe pielea uscată aplic un strat foarte subțire de cremă. Aștept aproximativ cinci minute să intre în piele, apoi revin cu al doilea strat. Așa mă asigur că produsul a fost întins uniform, iar cantitatea aplicată este suficientă.

Învățată de la Acidul Salicilic, aplic toate produsele de skincare prin tapotare. Nu le întind de jos în sus, nici nu le masez în vreun fel. Doar aplic produsul pe degete, apoi încep să îl împing în față. Tehnica depinde în funcție de ten, de persoană. Pentru mine așa mi se pare că funcționează cel mai bine.

Un alt lucru de care țin cont, mai ales acum, în perioada caldă, este să țin produsele la rece. Am un raft dedicat în frigider, unde îmi țin cremele și serurile. Având în vedere temperaturile foarte ridicate, dar și vremea schimbătoare, nu vreau ca formula produselor să aibă de suferit. În plus, este un adevărat răsfăț să îmi aplic o cremă rece pe față, îmi oferă o senzație răcoritoare.

Crema protectie solara

Aceasta este părerea mea despre crema Bioderma Photoderm Max 50+, după mai bine de o lună de când o folosesc. După ce termin primul flacon, o să revin cu un update, unde o să îmi spun părerea finală.

Sunt curioasă dacă ați încercat acest produs, iar dacă da, cum vi se pare. Vă aștept și pe Instagramul meu, unde postez poze și filmulețe legate de articole.

 

Pupici

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Favoritele verii - produse preferate din ultima vreme- Antonia Daria
  septembrie 9, 2019 at 6:34 am

  […] Bioderma Photoderm Max 50+ […]

 • Reply
  Hidratarea în sezonul rece - produse și recomandări Antonia Daria
  octombrie 7, 2019 at 6:36 am

  […] Bioderma Photoderm Max 50+ […]

 • Reply
  Fondul de ten The One ever lasting sync - Antonia Daria
  februarie 17, 2020 at 7:36 am

  […] Bioderma Photoderm Max 50+ […]

 • Leave a Reply