Make-up

Colecția de iluminatoare

colectia de iluminatoare

V-am tot vorbit despre cât îmi place mie să strălucesc. Dar niciodată despre colecția de iluminatoare. Cred în folosirea unui produs în mai multe scopuri. Așa că pe listă vor mai apărea și niște farduri. Dar le-am inclus doar pentru că se potrivesc foarte bine aici. Până la urmă, unde scrie că un produs are o singură întrebuințare?

Revin la strălucire, sclipire și alte lucruri care ne fac ziua mai bună. Dacă se poate, mi-aș da iluminatorul cu iluminator, atât de mult îmi place. Trec de obicei de la un stil la altul. Pot foarte bine să port azi puțin produs cremos în colțul intern și pe pomeți. Iar mâine să mă sucesc 360 de grade. Și să apar cu un aspect wet, ceva ce să nu treacă neobservat. Și nici nu are cum să fie altfel un ten cu iluminator pe pomeți, nas, buză, arcadă și în colțul intern.

Zonă de mijloc nu prea există când vine vorba de strălucire. Sau nu la mine. Ori mă folosesc de colecția de iluminatoare pentru mici trucuri, ori pentru efecte majore. Și testând atâtea variante diferite, am ajuns să am și niște preferate. În această listă sunt de toate pentru toți. O să le iau gradual, să încep cu ceva purtabil. Apoi o să trec spre produse cu puternic impact emoțional. În sensul că îmi apare și o lacrimă în colțul ochiului, când văd ce efect am reușit să obțin.

colectia de iluminatoare

Pentru un aspect natural

Am zile în care nu prea mă simt inspirată să mă machiez. Sau mai rău. Zile în care sunt pe fugă și nu prea am timp să o fac. Dar totuși vreau să arăt într-un anume fel. Să pun și eu ceva pe față. Așa că problema se rezolvă cu no make-up make-up. Un ten cu aspect uniform, sprâncene conturate mai natural, puțin blush și iluminator. Mizez mai mult pe puterea lui de a face ochii să pară deschiși. Așa că îl aplic cu degetul în colțul intern.

Când vine vorba de astfel de zile, întind mâna după produsele mai soft din colecția de iluminatoare. Cum ar fi paleta de blushuri de la Revolution. Cam sidefate ce-i drept. Dar într-un colț am descoperit o comoară, care a salvat toată paleta. Un iluminator cu tentă roz, perfect pentru un look natural. Aplicat în mai multe straturi, poate avea și el un efect wet, dar el a fost creat pentru altceva. Tocmai pentru zilele în care ești pe fugă, sau pentru un plus de strălucire cu tentă roz.

Tot în categoria celor discrete intră si iluminatorul de la Benefit, Watt’s Up! Fiind un produs cremă, tinde mai degrabă să se topească în piele. Dar și să atragă lumina într-un mod foarte natural și plăcut. De parcă ai avea cea mai bună rutină de skincare. Folosit în sezonul rece a fost Holly Grail în momente de răzvrătire. De exemplu, când tenul meu considera că toată hidratarea din lume nu îi face față vântului puternic.

Ca iluminator lichid, am descoperit un produs fără de care nu îmi mai văd machiajul. Îl combin cu fondul de ten, îl mai adaug pentru extra strălucire sau în folosesc pe post de fard. Și tot simt că i-aș mai găsi întrebuințări. Vorbesc aici de un produs de la Oriflame, care m-a surprins cu subtonul roz. Mi se pare un dupe foarte bun pentru Strobe Cream de la Mac.

colectia de iluminatoare

Sau pentru un dewy look

Am totuși zile în care simt nevoia de mai mult. În care vreau ca iluminatorul meu să nu treacă neobservat. Și atunci știu exact după ce să întind mâna. Primul astfel de produs din colecția de iluminatoare este un pigment de la Oriflame, în nuanța Nude. Trebuie totuși să am grijă cât aplic, pentru că are tendința să ofere un efect sticlos dacă pun prea mult. Și da, credeam că niciodată nu poate fi prea mult iluminator. Dar ăsta chiar e prea mult. Luat cu o pensulă pentru iluminator, nu are cum să dezamăgească vreo persoană dornică să strălucească.

Din categoria paletelor pe care le folosesc pe post de iluminatoare amintesc Zoeva. Trebuie să recunosc că nu m-am prea omorât cu fardurile astea. Până să îmi dau seama că ele ar merge foarte bine ca iluminatoare. Nu toate, ce-i drept, dar unele au nuanțe superbe. Îmi place faptul că sunt ușor cremoase, deci au efectul wet pe ten. Nuanțele de auriu și roz cu subton rece se potrivesc numai bine tenului meu.

Am păstrat la final cireașa de pe tort. Chiar dacă nu folosesc paleta decât vara, ea îmi dă un boost de încredere și energie. Cei de la Essence au lansat un trio cu iluminatoare roz, violet și verde. Chiar și fără vreun machiaj în zona ochilor, aspectul general este instant îmbunătățit. Îl văd mai mult potrivit pentru festival și petrecere, dar nu am avut vreo problemă să-l port pe stradă.

colectia de iluminatoare

In highlight we trust

De la produse cremă, la lichide și la pulbere, acestea sunt preferatele mele din colecția de iluminatoare. Ele ar trebui încercate măcar o dată, mai ales că au un preț accesibil. Ca să nu mai spun de acel glow garantat. Trecând prin ele, mi-am dat seama că nu aș putea renunța vreodată la iluminatoare. Cu atât mai puțin la unul din acest articol.

Sunt curioasă dacă preferi un iluminator mai cuminte, sau unul care să atragă orice privire. De asemenea, te invit și pe Instagramul meu, unde postez fotografii și clipuri legate de articole!

Pupici!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply