skincare

Crema de care nu mă mai satur

Îmi place să încerc mereu produse noi. Fie că e vorba de make-up sau skincare. Trebuie să fie ceva minunat ca să nu fie schimbat când se termină. Sau chiar înainte. Cu crema asta însă, a fost diferit. Am auzit de ea pe un canal de beauty pe YouTube și am decis să îi dau o șansă, pentru că părea potrivită nevoilor mele. Nu am avut cine știe ce așteptări. Și nu m-aș fi gândit vreodată că îmi poate plăcea atât de mult o cremă de față. Pentru mine era suficient să nu o simt deshidratată după gelul de curățare. Apoi puteam trece liniștită la următoarea candidată de pe listă.

Fiind un produs puțin mai scump, am decis să îl testez înainte. Ca să nu mă trezesc și fără bani, și fără cremă. Zis și făcut, m-am întors acasă cu sample-urile și am inclus-o în rutina mea de îngrijire. Am folosit-o într-o seară, în două, în trei și îmi plăcea din ce în ce mai mult. Am zis că poate e doar o plăcere de moment și ar fi cazul să o mai testez puțin. Să nu se termine iubirea dintre noi odată ce ajunge varianta full size la mine. După aproape o săptămână, am decis că îmi doresc și eu produsul. Am folosit această cremă doar în rutina mea de seară. Era puțin prea hidratantă pentru zi.

crema de față

Am început prin a o testa

În doar câteva zile, minunăția a ajuns la mine. Și ca să elucidăm misterul, mult lăudatul produs este Dramatically different moisturizing lotion de la Clinique. Știu că pentru tenul meu mixt ar fi fost mai potrivită varianta gel. Însă dintre aceste două texturi, mi s-a părut mai bună cea de loțiune. Nu mă deranjează faptul că lasă o peliculă ușor grasă pentru că o folosesc seara. Iarna, sau în perioade în care îmi simt pielea puțin mai uscată, e tot ce imi doresc. Din momentul în care am cumpărat-o, nu am mai folosit niciun alt produs pentru hidratare seara. Chiar și în călătorii. Prefer să îmi pun într-un recipient cantitatea de care voi avea nevoie și să îi rămân fidelă.

Am cumpărat-o prima dată acum doi ani, undeva prin octombrie. Și m-am aruncat direct pe varianta mare, de 200 ml. Având în vedere că a fost folosită cu regularitate, o consider un produs spornic. Încă că nu am terminat primul recipient. Am avut însă grijă să îmi iau o variantă de rezervă, pentru că nu mai am foarte mult din ea. Iar de Black Friday am găsit-o la un preț mai mult decât bun.

Am luat-o în varianta mare și pentru termenul de valabilitate. Mai exact 24 de luni de la deschidere. Față de majoritatea cremelor, care au termenul de doar 12 luni, ea are un plus. Am depozitat-o mereu în dulap, fiind un loc ferit de lumină și mai răcoros. Crema e ca nouă și azi. Nu am observat nici cea mai mică modificare față de ziua în care am folosit-o prima dată.

creme de față

Există și alternative

Înainte de a recumpăra produsul, am văzut o noutate din aceeași gamă.  Acesta se numește Dramatically different hydrating jelly și pare cam același lucru.Totuși dacă vrei să o încerci, o găsești aici. Ce avea acesta în plus era protecția crescută pe care promitea să o ofere împotriva poluării. Părea un vis devenit realitate, așa că am simțit nevoia să îl încerc și pe acesta. Să nu cumva să-mi scape ceva.

Nu pot să spun însă că m-a dat pe spate. Mi-a fost de ajuns să îl folosesc de două ori, ca să îmi dau seama că rămân la rutina obișnuită. Nu spun că nu protejează împotriva poluării, însă nu rezonam cu ea. Simțeam că îmi lasă pielea prea mată, așa că am alergat cu brațele deschise înapoi la crema mea. Este ultimul pas în rutina de seară și îmi place faptul că are o formulă mai densă. Îmi simt pielea hidratată în profunzime. În plus, pe parcursul nopții pelicula grasă dispare. Iar a doua zi tenul meu este luminos.

Nu pot să spun că am avut același noroc și în cazul gelului de curățare pe care îl folosesc. Nu am găsit niciun produs care să îmi placă din toate punctele de vedere. Problema lor este că îmi usucă tenul și rămân cu senzația de piele care mă strânge. Fie că am încercat Bioderma, sau Bioten. Fie gelul mai ieftin, sau mai scump. Niciunul nu mi-a ajuns la inimă, să mă convingă să mă opresc din căutat. Am noroc pe crema de față de la Clinique, care echilibrează lucrurile cu formula ei super hidratantă.

cremă de față

Mai multe despre produs

Nu are parfum și acest lucru îmi place foarte mult la ea. Nu am o problemă să îl simt în cosmetice, dar nu în creme. Am avut experiențe neplăcute cu iritații, tocmai de la parfumul din creme. Clar nu mai risc. De asemenea, serul pe care îl folosesc acum are un miros ușor fresh, proaspăt. Nu mi-aș fi dorit să fac pe ten un mix de parfumuri. Nu mă dau în vânt după asta nici măcar pe corp, dar cu atât mai mult pe față. E ok dacă un produs din rutina mea e ușor parfumat, are o aromă subtilă. Dar când intervine al doilea, e clar că unul trebuie să dispară. Iar la cât de bine mă înțeleg cu această cremă, știm de la început cine pierde.

Ca mod de aplicare, ea vine imediat după curățare și serul cu efect de iluminare. Despre curățarea feței, găsești un articol aici.  Folosesc o pompiță și jumătate, uneori două. În funcție de nivelul de hidratare de care am nevoie în acel moment. Face parte exclusiv din rutina de seară. Peste zi folosesc o cremă de față cu factor de protecție. Pentru aplicare, iau de pe dosul palmei cam trei sferturi din cantitate, și o încălzesc ușor cu degetele. Apoi folosesc mișcări de tapotare, pentru a mă asigura că pătrunde în piele. Îmi place să aplic la final crema pe frunte, pentru a-mi rămâne o cantitate suficientă. Să o pot distribui uniform.

produse de față

Aceasta este crema de față care a reușit să mă cucerească iremediabil. Nu aș fi crezut că voi găsi o textură atât de potrivită nevoilor mele și care să mă oprească din testarea continuă. Recunosc că nu am avut același noroc și cu crema de zi, așa că am toate motivele să mai încerc. Poate, poate am noroc.

Te invit să îmi spui în comentarii care este crema ta preferată de față! De asemenea, aștept sugestii de creme cu SPF, pentru că lista mea este în continuare deschisă.

Pupici

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Adina
  februarie 13, 2019 at 8:42 am

  Crema hidratanta cu lapte de capra de la Ziaja, SPF 20 sau SPF 50 in varianta nuantatoare. Le ador!

  • Reply
   Antonia Daria
   februarie 13, 2019 at 12:40 pm

   Sunt chiar foarte bune produsele Ziaja. Vreau să încerc mai multe 😊

 • Reply
  Acid Salicilic The Ordinary - skincare routine Antonia Daria
  martie 4, 2019 at 7:43 am

  […] Crema de care nu mă mai satur […]

 • Reply
  Site-uri cu produse de make-up - recomandări Antonia Daria
  martie 18, 2019 at 7:40 am

  […] Crema de care nu mă mai satur […]

 • Reply
  Bioderma Photoderm Max 50+ - Review cremă cu protecție solară
  august 5, 2019 at 6:39 am

  […] Crema de care nu mă mai satur […]

 • Reply
  Crema hidratantă de la Cerave review - Antonia Daria
  septembrie 2, 2019 at 6:32 am

  […] Crema de care nu mă mai satur […]

 • Leave a Reply