skincare

Cremă de față Ziaja

cremă de față Ziaja

Cremă de față Ziaja cu lapte de capră? Sună destul de fancy, mi-am zis, așa că am luat-o. Și bine am făcut, pentru că nu mă mai satur de ea. De la miros, la textură și la preț, nu găsesc nimic ce i-aș putea reproșa. Oricât de cârcotaș ai fi, e destul de greu să îi găsești vreun cusur. Dar depinde și de la om la om acum. Trebuie să recunosc că mi-am făcut ceva griji când am cumpărat-o, dar am zis să îi dau o șansă. M-am gândit puțin înainte, fiind un produs complet nou pentru mine.

Nu știam eu la acel moment foarte multe despre brand. Căutam o cremă de față cu SPF. Ăsta era singurul criteriu cu care am plecat spre Farmacia Tei. Voiam neapărat să aibă protecție pentru că urma să încep folosirea Acidului Salicilic. Dacă vrei să îl încerci și tu sau te interesează produsul, găsești un articol aici. Un alt criteriu care se adăuga era să nu fie nevoie să iau un credit ca să-mi cumpăr crema. Spre rușinea mea, nici nu mai folosisem până atunci creme cu protecție solară pentru față. Sau nu regulat, pentru că mă mai dădeam la mare, dar numai când îmi aminteam.

Știu că e o greșeală să nu folosești factor de protecție, la fel cum am știut dintotdeauna. Dar mă amăgeam cumva cu faptul că are fondul de ten. Sau că azi e înnorat și nu e nevoie. Și uite așa m-am ales cu niște pistrui de toată frumusețea. Pe care nu prea îi suportam, dar mă mulțumeam să îi acopăr cu fond de ten. Iar acum uite-mă ce frumos vă vorbesc despre skincare. Dar tot acest scris face parte din maturizarea mea. Mai ales prin faptul că am început să pun cu sfințenie în practică lucruri care rămâneau până atunci doar teorie.

cremă de față Ziaja

Crema cu lapte de capră

Maturizarea ca maturizarea, dar să ne întoarcem la caprele noastre. Sau la crema noastră cu lapte de capră mai bine. Numele pompos și prețul accesibil m-au făcut să o cumpăr. Tocmai pentru că nu avea tester la raft. Dacă ar fi avut, m-ar fi cucerit și mirosul. Seamănă cumva cu cel clasic de la Nivea, dar are și o tentă nouă, modernă. Mie îmi inspiră curățenie și ingrediente naturale.

Îmi era puțin frică să nu aibă o textură prea grasă. Mai ales că scria pe ea că este destinată tenului uscat. Iar eu numai ten uscat nu am. Și cu draga mea cremă de la Clinique, foarte hidratantă și ea, mă gândeam să nu se bată cap în cap. Și să-mi dea un aspect gras, ori vreun luciu orbitor. Din fericire am avut noroc. Ambele creme foarte hidratante, una folosită dimineața, cealaltă seara, s-au combinat minunat. Iar pielea mea are un aspect sănătos, radiază din interior.

Scrie pe ambalaj că poate fi folosită și ca bază de machiaj. Lucru cu care sunt perfect de acord. Aplic de obicei serul pentru iluminare, apoi cremă de față Ziaja și totul  este pregătit pentru fond de ten și celelalte nebunii pe care le mai aplic. Aștept cam cinci minute între cremă și produsele cosmetice. Ca să mă asigur că nu se amestecă mai mult decât ar trebui. Și totul se așează minunat, produsele se combină atât de frumos.

cremă de față Ziaja

Cu SPF mai mare, vă rog!

Dar ce ne facem acum că vine vara? A trecut perioada în care am combinat crema cu SPF 20 și fondul de ten tot așa. Mi-am asumat riscul pentru a încerca crema, pentru că mi-o doream foarte mult. Și m-am convins că îmi place, că o mai vreau. Dar poate o să revin la ea iarna viitoare. Așa că am dat din nou fuga în Bebe Tei. Și mi-a stat inima în loc când am văzut minunea. O altă cremă de față Ziaja, dar cu SPF 50+. Ea face parte din gama Ziaja med și este matifiantă. Este recomandată tenului gras și mixt, cu tendință acneică.

De aici eu mă încadrez doar în categoria tenului mixt. Dar m-a atras protecția sporită. Era exact ce căutam. Și mai era și de la același brand. Trebuie să recunosc că am pus-o pe mână imediat ce am ajuns cu ea acasă. Nu pare prea diferită de cea pe care am folosit-o până acum. Fără să o aplic pe față, nu am văzut încă nicio diferență între ele. M-am bucurat să o găsesc pentru că mai am foarte puțin în primul tub și chiar aveam nevoie de acest produs. Sper să mă înțeleg la fel de bine cu a doua variantă, pentru că atunci chiar am dat lovitura.

cremă de față Ziaja

Cât despre preț

Prețul ambelor produse a fost unul foarte bun. Prima cremă de față Ziaja a costat 16 lei și poate fi comandată de la acest link. Mi s-a părut un raport foarte bun cantitate-preț, având în vedere că tubul are 50 ml. Cea de-a doua a fost puțin mai scumpă, dar tot are un preț foarte bun. Se justifică probabil prin protecția mai ridicată față de prima. Pe ea o puteți găsi aici și costă 27 de lei.

Sper ca și a doua cremă de față Ziaja să îmi placă la fel de mult. Până atunci, eu vă sfătuiesc să o încercați pe cea cu lapte de capră. Este un produs minunat, care merită o șansă. Aș întinde oricând mâna după ea dacă ar fi să cumpăr o cremă de zi.

Vă invit să îmi spuneți dacă ați încercat această cremă. Dacă da, sunt curioasă vouă cum vi s-a părut. Vă aștept și pe contul meu de Instagram, unde postez fotografii și clipuri legate de articole!

Pupici

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rutina mea de îngrijire pentru dimineață - Antonia Daria
  noiembrie 18, 2019 at 6:34 am

  […] Cremă de față Ziaja […]

 • Reply
  Produsele preferate în 2019 - recomandări Antonia Daria
  ianuarie 6, 2020 at 7:30 am

  […] Cremă de față Ziaja […]

 • Leave a Reply