Make-up

Dupe-ul perfect pentru Double Wear

Dupe-ul perfect pentru Double Wear

Pentru că este un fond de ten atât de celebru, Double Wear are și numeroase dupe-uri. Totuși, am vurt să încerc mai întâi originalul, ca să văd dacă funcționează pe tenul meu. Celebrul produs de la Estee Lauder este potrivit pentru tenul mixt sau gras. Având în vedere că eu am tenul mixt, părea potrivit pentru mine. Nu mă înduram, însă, să dau atât de mulți bani pe el. L-am găsit, la un moment dat, la un preț bun în duty free. Și așa am ajuns să îl încerc. Așa cum recomand să faceți pentru orice produs scump, am mers mai întâi în Sephora și am cerut o mostră. Am putut astfel să îmi dau seama ce nuanță mi se potrivește. Abia apoi mi-am comandat produsul, pentru a nu da greș.

Prețul cu care l-am cumpărat a fost de aproximativ 180 RON. Mi s-a părut destul de piperat, dar eram foarte curioasă să-l încerc. Nuanța pe care mi-am comandat-o este 1N1 și mi se potrivește mai mult în sezonul rece. În sezonul cald, l-am amestecat cu picături pentru închiderea fondului de ten. Nuanța inițială era puțin cam deschisă pentru mine. În toate descrierile și la toate bloggerițele la care l-am văzut, era descris ca fiind fondul de ten perfect. Promitea să rămână mat întreaga zi și că nu e nevoie să-l fixezi cu pudră. Poate am greșit și eu la aplicare, însă nu mi s-a părut senzațional. Se comportă ca un fond de ten drugstore. Ce mă deranjează cel mai tare este că nu e rezistent la transfer. Imediat ce îmi pun telefonul la ureche îmi rămâne urmă de fond de ten.

dupe pentru Double Wear

L-am descoperit în catalogul Oriflame

În ultimul catalog de la Oriflame s-a lansat un fond de ten ce promitea cam același lucru. Avea o textură pudrată, acoperire medie spre mare și o formulă lejeră. M-a dus imediat cu gândul la celebrul fond de ten de la Estee Lauder și mi-am dorit să-l încerc. Am sperat să fie ceea ce mi-am dorit eu de la Double Wear, dar la un preț mai mic. Mai bine zis, voiam un dupe pentru acest produs. Mai avem foarte puțin din el, dar nu eram dispusă să îl recumpăr.

Pentru fondul de ten de la Oriflame, mi-am ales nuanța Pastel Ivory Warm. Prețul din catalog a fost de aproximativ 50 de lei, dar era la reducere, dacă îmi amintesc bine. Gramajul este la fel ca al orcărui fond de ten, 30 ml. Ambalajul este foarte drăguț, de culoare neagră. Are modele aurii pe el, care îi oferă o notă elegantă. Un bonus al acestui produs este factorul de protecție 7. Nu este nici pe departe suficient, dar oferă un plus de protecție.

Fond de ten Oriflame

Textura lui este foarte densă și cremoasă. Am încercat întâi, să-l aplic cu un burețel umed. Așa îmi aplic toate fondurile de ten. Cu acesta, însă, metoda burețelului umed nu funcționează. Arată ciudat și se aplică oarecum în pete. Am încercat atunci varianta propusă de ei. Am luat o cantitate mică pe degete și l-am întins direct pe față. Am început să-l masez ușor, pentru a-l distribui uniform. L-am tot aplicat așa, până l-am întins pe toată fața.

Love – hate

Momentan, am o relație de love hate cu el. Îmi place produsul, rezistă foarte bine, dar nu prea îmi place aplicarea. Nu sunt obișnuită să îmi întind fondul de ten cu mâna. În plus, mi se pare că ia puțin mai mult timp decât mi-ar lua pentru un fond de ten obișnuit. Totuși, merită acest efort pentru că rezistă foarte bine. L-am purtat chiar și opt ore fără să fie nevoie să-l retușez. Pot spune ca e un dupe cu care mă înțeleg mai bine decât cu originalul.

Fond de ten Oriflame

Așa cum spunea și în catalog, nu l-am fixat cu pudră. E o minune pentru mine pentru că, de obicei, după maxim cinci ore trebuie să retușez fonul de ten. Nu am pățit cu niciunul să-mi dispară, dar e nevoid să îndepărtez excesul de sebum. Cu fondul de ten de la Oriflame nu am simțit această nevoie. S-a așezat foarte bine și nu îmi strălucea fața, în ciuda orelor care au trecut. Și celelalte produse pe care le-am aplicat s-au așezat bine. Anticearcanul nu s-a strâns, iar bronzerul a rămas la locul lui, chiar și după ce am vorbit la telefon. Nici fondul de ten nu s-a adunat în liniile fine și nu am observat să oxideze.

Îl folosesc de aproximativ două săptămâni și deja îmi place foarte mult. Ai intrat rapid printre preferatele mele și întind destul de des mâna după el. Mai ales în zilele în care am nevoie să-mi reziste foarte mult machiajul. Știu că l-am aplicat și nu trebuie să stau cu grijă, sau să-l retușez. Mai ales la prețul pe care îl are, este un dupe perfect pentru Double Wear. În zilele în care îmi doresc cu acoperire mai mică, îl amestec cu A – Z Cream, tot de la Oriflame. Am scris un articol despre acest produs aici.

Dupe pentru Double WearSunt curioasă dacă voi ați încercat acest produs. Dacă da, vă invit să-mi spuneți în comentarii cum vi s-a părut. Dacă vi s-a părut interesant, acest dupe pentru Double Wear poate fi găsit aici.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply