Make-up skincare

Favoritele verii

favoritele verii

Articolul cu favoritele verii vine după un moment de reflecție, pe care îmi place să îl am la sfârșitul fiecărei etape din viața mea. Pe lângă plimbările frumoase din această vară și amintirile cu care am rămas, m-am oprit puțin și asupra produselor pe care le-am folosit cel mai des. Mi-a fost destul de ușor să îmi dau seama care au fost, pentru că am întins mâna zilnic după unele dintre ele. O să includ aici atât produse de skincare, cât și de make-up, sau de îngrijire. Totuși, ca să nu mă lungesc foarte mult, o să încerc să mă limitez doar la cele fără de care nu mi-aș fi văzut rutina, fie ea de îngrijire, sau de machiaj.

Crema cu SPF

Crema cu factor de protecție pe care m-am bazat vara aceasta a fost cea de la Bioderma. Am auzit de ea de la fetele pe care le urmăresc pe YouTube. Mi-a fost de ajuns să o testez o dată și nu m-am mai dezlipit de ea. Cu o textură ușoară și protecție ridicată, mi-a oferit exact hidratarea de care am avut nevoie. Îmi place că nu lasă acel finish uleios și nici film alb după aplicare. Intră ușor în piele și își face treaba perfect.

Dovada clară că mi-a plăcut este că, chiar dacă vara a trecut, crema se regăsește în continuare în rutina mea. Tocmai mi-am cumpărat încă un tub, pentru a fi sigură că nu rămân fără cremă. Am pe blog un review dedicat, care poate fi găsit aici. Folosită cu sfințenie în fiecare dimineață, eu zic că își merită locul în lista cu favoritele verii.

favoritele verii

Picăturile pentru închiderea fondului de ten

Dacă la fonduri de ten, m-am jucat cu combinațiile de produse, în ultima vreme, am avut nevoie de picături care să-l închidă. Am început să mă bronzez pe la jumătatea verii. Nu am avut prea mult timp să stau la soare și m-am bronzat doar pe mâini în primele zile de vară, lucru pentru care nu am simțit nevoia să îmi schimb fondul de ten. După ce am ajuns la mare, însă, diferența de culoare era vizibilă, așa că am apelat la picăturile care închid fondul de ten.

Pentru că am un DM aproape, am dat o fugă să văd dacă găsesc ceva ce să mă ajute. Și spre bucuria mea, am găsit. Picăturile pentru fondul de ten de la Alverde mi-au fos aproape toată perioada aceasta și încă îmi sunt. Mai am ceva urme de bronz, iar fondurile mele de ten sunt în nuanța cea mai deschisă, care mi se potrivește iarna și primăvara. Tocmai de asta, până nu revin la culoarea inițială, mai apelez la aceste picături.

Ele vin într-un ambalaj de plastic, cu pipetă. Micuț și eficient, recipientul este ușor de depozitat, sau de luat în călătorii. Câteva picături sunt suficiente ca să aduc fondul de ten la nuanța dorită. Mai mult, nu risc să-i schimb consistența sau finishul, cum s-ar putea întâmpla dacă aș amesteca două fonduri de ten diferite. Știu că există astfel de picături și la branduri precum Catrice, sau The Body Shop. Eu le-am folosit, însă, pe cele de la Alverde și pentru că m-au salvat au ajuns imediat printre favoritele verii.

Iluminatorul preferat

Pasiunea mea pentru iluminatoare nu mai este secretă, așa că am unul care a intrat rapid în lista cu favoritele verii. Fie că am optat pentru un look mai natural, sau pentru ceva mai colorat, a fost produsul dupa care am întins mâna. Și mă refer aici la iluminatorul Watt’s up, din paleta Get the pretty started, de la Benefit.

Îmi plac atât de mult culoarea și textura lui, încât l-aș folosi la nesfârșit. Culoarea este o nuanță de rose gold, ideală penrtu subtonul tenului meu. Aplicat cu degetul pe pomeți, atrage lumina și oferă o strălucire plăcută, naturală. În ciuda faptului că produsele cremoase nu arată bine aplicate peste unele de tip pudră, iluminatorul de la Benefit arată la fel de frumos aplicat peste orice textură. Sunt sigură că nu va rămâne doar printre favoritele verii, ci va continua să facă parte din rutina mea de machiaj. Încă de când l-am cumpărat mi-a atras atenția și am scris mai multe despre el în articolul de aici.

iluminator favoritele verii

Acidul Salicilic

Iar dacă vorbim despre produse care nu se mențin doar în favoritele verii, trebuie menționat și Acidul Salicilic The Ordinary. Pot spune că mi-a schimbat total rutina de îngrijire. Mai mult, m-a făcut curioasă să încerc și alte produse de la același brand. L-am aplicat cu strictețe pe față până acum. De când am terminat a doua sticluță, nu îl mai găsesc nicăieri. Am tot căutat produsul prin magazine, însă am înțeles că este o problemă de la furnizor. Eu sper din tot sufletul să revină în stoc, pentru că deja îi simt lipsa.

Mai multe detalii despre produs, despre schimbările pe care le-am observat am scris în articolul de aici. Am revenit chiar și cu un update după ce am terminat prima sticluță, în care mă arătam la fel de mulțumită. Am observat că și pe voi vă interesează produsul, find cel mai citit articol de pe blog. Dacă nu reușesc să mai dau de el, vreau să încerc masca cu acid salicilic, tot de la The Ordinary.

acid salicilic the ordinary

Acestea sunt produsele de care nu m-am despărțit vara asta și care vor continua, cu siguranță, să rămână cu mine. Sunt curioasă care sunt favoritele voastre din ultima perioadă. Vă invit să mi le spuneți în comentarii, împreună cu alte recomandări de produse. Vă aștept și pe Instagram, unde postez poze și filmulețe legate de articole!

Pupici

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply