Make-up

Fondul de ten The One ever lasting sync

Fondul de ten The One

Am avut norocul să încerc fondul de ten The One ever lasting sync, înainte de a apărea în catalog. Mi-am dorit mult să pun mâna pe el pentru că promitea să facă muuulte lucruri. De la hidratarea tenului, până la rezistență și protecție solară rodicată. Având în vedere toate promisiunile din catalog, m-am gândit că nu prea există cale de mijloc cu el. Ori îți place foarte mult și nu mai vrei să îl schimbi, ori e o mare dezamăgire.

fondul de ten The One

Nuanță

Eu am tenul destul de deschis, cu subton neutru spre cald. Prefer să aleg subtonul neutru, când nu sunt sigură care mi s-ar potrivi mai bine, așa cum se întâmplă aici. Având în vedere că nu îl pot testa înainte de a-l cumpăra, am ales să merg la sigur. Așa că mi-am luat nuanța light beige neutral pentru fondul de ten The One. Spre norocul meu mi se potrivește foarte bine și aproape ca nu se vede vreo diferența între față și gât.

Am observat că fondurile de ten au tendința să oxideze, așa că de asta aleg un subton mai deschis decât cred eu că aș avea nevoie. Ca să evit diferențele de culoare, cobor mereu cu fondul de ten și pe gât. Oricât de asemănătoare ar fi nuanța fondului de ten cu cea a feței, tot se va vedea diferența dacă oxidează.

fond de ten

Rezistență

La capitolul rezistență, fondul de ten de la The One promite foarte multe. Până la acest produs, limita pe care o vedeam era de 24 de ore. Oricum, nu cred că poartă cineva atât de mult machiaj, decât în cazuri speciale. Acesta, însă, promite și mai mult, 30 de ore de rezistență.

Cel mai mult l-am purtat aproximativ 14 ore. De obicei stau machiată cam 10 ore în fiecare zi, deci nu vreau neapărat să reziste 30 de ore. În timpul în care l-am purtat mi s-a părut că rezistă foarte bine. Nu s-a luat de pe ten și s-a comportat chiar foarte bine și la capitolul sebum. Nu pot să spun că nu mi-a mai strălucit deloc tenul, dar arată mult mai bine decât alte fonduri de ten.

Simt nevoia de mici retușuri, cu șervețele speciale, care să absoarbă excesul de sebum. Eu folosesc unele tot de la Oriflame, care au și un ușor efect de matifiere. Nu am revenit deloc cu pudră și chiar s-a comportat foarte bine. La capitolul rezistență la transfer este cel mai bun dintre fondurile de ten pe care le-am încercat până acum. Nu s-a luat pe telefon, sau foarte puțin, dar pe față nu se vedea nicio urmă inestetică. Mi se pare că se comportă mai bine chiar și decât Double Wear.

Fondul de ten The One

Alte beneficii

Despre promisiunea legată de factorul de protecție, nu știu ce să spun. Eu nu mă bazez oricum pe cel din fondul de ten, pentru că folosesc mereu cremă cu SPF. Preferata mea de până acum este cea de la Bioderma, despre care am vorbit aici. Revenind la fondul de ten de la The One, SPF 30 mi se pare foarte mult pentru un astfel de produs.

Rezistență la sebum și transpirație se simte, într-adevăr. Eu am tenul mixt, cu tendință de îngrășare în zona T, așa că mă interesează acest aspect. Arată și rezistă mult mai bine decât alte fonduri de ten pe care le-am încercat până acum. Se vede excesul de sebum după câteva ore, cum spuneam, dar nu e ceva de speriat.

Ce m-a impresionat încă din catalog este rezistență la apă. Cu o textură lejeră și acoperire medie, mi se pare ideal să nu dispară de pe față dacă se întâmplă să te prindă ploaia, de exemplu. Când am văzut această caracteristică a lui, mă așteptam să se simtă greu pe ten și să fie mai vizibil. Nu a fost deloc așa, pentru că se comportă ca o a doua piele. Legat de rezistența la apă, nu l-am testat încă în condiții foarte serioase, dar stropit cu o cantitate mică de apă și apoi tapotat cu un șervețel, tenul arată în continuare foarte bine.

Aceasta este experiența mea cu fondul de ten de la The One, care poate fi găsit la Oriflame începând din 3 martie. Îmi place foarte mult produsul pentru că, din câte l-am testat până acum, face tot ce promite. Pentru mine au contat mult aspectul natural, rezistența crescută și textura plăcută.

Pupici

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply