skincare

Foreo luna go

foreo luna go

Foreo luna go se afla de multă vreme pe wishlistul meu. Am tot auzit despre puterea lui de curățare și despre caracteristicile surprinzătoare, așa că am vrut să îl testez. Știam de câțiva ani despre produsele acestui brand, dar nu eram dispusă să plătesc atât de mult pe o perie de curățare a feței. Eram sigură că gelul pe care îl folosesc este suficient și că nu e nevoie de această investiție. Dintre toate review-urile pe care le-am văzut, unul m-a determinat să îmi doresc neapărat să îl încerc. Se vorbea în acel clip despre un experiment făcut cu aceste pulsații, care aplicate pe niște tacâmuri ruginite reușeau să le curețe.

Acest lucru suna foarte bine pentru tenul meu mixt, care are tendință de îngrășare în zona T. Îmi doresc produse care să curețe cât mai bine, dar să nu agreseze pielea. Anul 2019 a fost despre skincare mai mult decât oricând. Am oferit și eu o atenție sporită ritualului meu de îngrijire, pentru că am înțeles că este mai important decât machiajul. Îmi place în continuare să testez produse de make-up, să le combin, dar aspectul nu poate fi impecabil fără o rutină bine pusă la punct.

Cu toată atenția pentru skincare, Foreo luna go a venit în completarea produselor pe care le foloseam deja. Pentru mai multe detalii despre aceste produse, am scris articolele cu rutina de dimineață și rutina de seară. Mi-am dorit atât de mult acest device pentru curățarea tenului, încât l-am căutat pe toate site-urile și am fost atentă la preț. De Black Friday a fost la un preț foarte bun pe Best Value, site despre care am vorbit aici și am decis să-l comand.

foreo luna go

Alegerea dispozitivului potrivit

În funcție de buget, dorințe și tipul de piele poți alege dintr-o gamă variată de produse. Eu știam că vreau neapărat un dispozitiv reîncărcabil, nu unul cu baterii. Am auzit că bateriile ruginesc în timp, de la umiditate. Eu nu am vrut să risc și am preferat să dau mai mulți bani pentru a mă bucura de el mai multă vreme. Din gama luna go fac parte 4 dispozitive micuțe de curățare, fiecare specific unui tip de ten. Împărțirea acestora poate fi văzută aici.

Eu am ales Foreo luna go pentru tenul normal, deoarece mi s-a părut foarte asemănător ca formă a perișorilor cu cel pentru tenul mixt, dar îmi plăcea mai mult culoarea. În funcție de tipul de ten, acei perișori din silicon diferă ca formă și distribuire. Pentru tenul sensibil sunt mai subțiri, mai fini, în vreme ce dispozitivul pentru ten uleios îi are mai groși. Cele două aparate pentru tenul normal și mixt au câteva rânduri de perișori mai groși sus, la vârf, iar restul subțiri.

curatarea fetei

Acțiune anti ageing

Un alt motiv pentru care am ales acest model este faptul că e un produs 2 în 1. Pe o parte este o perie de curățare cu pulsații, ce promite să îndepărteze 99,5% dintre impuritățile de pe ten, iar pe celălalt capăt este un aparat de masaj anti aging. Programul pe care îl recomandă ei este de curățare 1 minut, apoi anti ageing 1 minut. Eu nu am folosit această funcție, încă, dar o voi încerca în viitorul apropiat.

Pentru a te bucura de beneficiile anti ageing, aparatul trebuie plimbat în zonele în care se formează ridurile de expresie. Mai exact, în zona ochilor și în zona gurii. Trebuie folosit vreme de 1 minut și promite să prevină semnele înaintării în vârstă. Pentru acest program, trebui să apeși de 3 ori pe butonul de pornire. Prima comandă este pentru curățare, a doua pune aparatul în stand by, iar a treia activează funcția de masaj.

curatare faciala

Folosire

Cei de la Foreo recomandă folosirea zilnică a dispozitivului și susțin că îți poți curăța fața cu el chiar și dimineața și seara. Mie mi se pare prea des să îl folosesc zilnic, cred că numărul optim pentru mine este de 2 utilizări/săptămână. Acei perișori de silicon realizează, totuși, o exfoliere mecanică a feței și nu aș vrea să o agresez. Am decis să îl folosesc astfel pentru că eu am și exfolianți chimici în rutina mea. Cred că ar trebui ținut cont de astfel de aspecte în adaptarea device-ului la rutina ta.

Pentru curățarea tenului, îmi umezesc întâi fața, apoi pe Foreo luna go și aplic gel de curățare. Eu îl folosesc pe cel de la Cerave, pentru că mi se pare foarte eficient. Am văzut că ei recomandă să îți aplici gelul pe față, apoi să masezi cu dispozitivul. Nu am încercat, încă, această variantă pentru că m-am împăcat bine cu prima.

foreo si spuma de curatare

Rezultate

Pentru că cele mai importante sunt rezultatele folosirii, o să vorbesc puțin despre efectele pe care le-am văzut eu. Bineînțeles că singur, produsul nu poate face minuni peste noapte. El trebuie integrat într-o rutină potrivită tipului tău de ten. Eu am observat cel mai repede dispariția punctelor în relief de pe frunte. Orice am încercat, brobonelele de pe frunte nu dispăreau complet. Imediat ce am început să folosesc Foreo luna go, însă, aceste puncte au dispărut de pe fața mea. Mai mult, tenul este și se simte foarte ferm și bine curățat.

Am observat și un aspect luminos, plăcut al tenului de când îl folosesc. Acest lucru vine și din hidratare și produse, dar nu pot să nu recunosc și meritul micuțului device. Produsele se așază foarte frumos pe față, iar cremele se absorb imediat. Pentru a observa rezultate e nevoie de timp și folosire constantă, iar faptul că este mic și poate fi pus ușor în bagaj este un mare plus.

Aceasta a fost experiența mea cu Foreo luna go. Sunt curioasă dacă voi îl aveți și dacă da, cum vi se pare.

Pupici

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply