skincare

Gerovital Tratament Expert

Gerovital

Zilele trecute am primit un pachet foarte drăguț de la Gerovital. Încă de când m-a sunat curierul, ardeam de nerăbdare să văd ce e în el. Curiozitatea a fost cu atât mai mare, cu cât eu nu eram prea familiarizată cu acest brand. Am încercat un singur produs înainte. Apa micelară cu Acid Hialuronic și Vitamina C. Voiam, deci,  să îmi formez o părere mai bine conturată despre produsele Gerovital. Iar acest pachet a fost ocazia ideală.

Când am deschis coletul, am găsit niște produse foarte interesante. Așa că le-am inclus imediat în rutină. M-am bucurat cu atât mai mult, cu cât am primit gama completă. Adică șampon, balsam și fiole tratament. Toate acestea fiind cu keratină, din gama Tratament Expert.

Am fost cea mai entuziasmată de fiole, să fiu sinceră. Înainte cu două zile eram cât pe ce să le cumpăr. Simțeam nevoia de un plus de hidratare și strălucire pentru părul meu. Nu îl consider eu cine știe cât de abuzat sau degradat. Mă feresc de coafarea lui, sau folosesc protecție termică atunci când îl aranjez. Dar mi-am făcut recent niște șuvițe decolorate, care sunt doar începutul planului meu de a-mi deschide nuanța părului.

Tratament Expert

Câteva cuvinte despre gama Tratament Expert

Îmi place mai mult să previn decât să tratez. Așa că îmi căutam niște produse care să ofere un plus de îngrijire. Cum nu cunoșteam produsele, m-am și documentat puțin înainte. Așa am aflat că ingredientele atent alese protejează, regenerează și oferă volum. Ele vin în sprijinul părului agresat atât din exterior, cât și din interior. Cu siguranță am observat cum părul nostru devine mai uscat în anotimpul rece. Sau cum zile prelungite de cheat day se reflectă și în aspectul părului.

Citind aceste detalii, am devenit cu atât mai curioasă de rezultatele pe care le pot avea de la gama Tratament Expert. Poate aș fi văzut rezultatele individuale dacă integram câte un produs pe rând în rutină. Dar cine să mai aibă răbdare cu atâtea noutăți în jur? Așa că mi-am spălat părul cu șamponul, am folosit balsamul pe părul umed, iar fiolele tratament la final. Dar mai bine să luăm fiecare produs pe rând.

Șamponul și balsamul

De când mă știu, îmi șamponez părul de două ori. C-o fi strategie de marketing, c-o avea rezultate reale, eu așa m-am obișnuit. Și așa simt că îi este bine părului meu. Aplic șampon pe părul umed, masez totul foarte bine și las să acționeze două-trei minute. Apoi mă clătesc și repet pașii anteriori. Așa simt că produsele de styling, praful și toate impuritățile sunt eliminate mai bine. O dată la câteva spălări folosesc și un șampon purificator. Totul pentru o curățare mai profundă.

După ce mi-am clătit șamponul, storc ușor părul de apă. Apoi îl înfășor într-un turban și aștep aproximativ 20 de minute. În timpul ăsta îmi aplic o mască, mă uit la un filmuleț sau îmi pregătesc următorii pași de îngrijire. A urmat aplicarea balsamului din gama Tratament Expert. M-am bucurat să văd că nu trebuie clătit și că acționează în profunzime. L-am pulverizat în tot părul, apoi am început să îl descâlcesc.

Nu știu dacă e de la șampon, sau de la balsam, dar am observat că scârțâia firul de păr. Atât de curat era. Nu am mai simțit până acum această senzație. Nici măcar când am folosit șamponul purificator. Asta nu a făcut decât să mă bucure, pentru că mi-a arătat că părul meu este cu adevărat curat.

Gama Tratament Expert

Fiolele cu keratină

Am mai așteptat aproximativ 15 minute, apoi am aplicat fiolele cu keratină. În pachet am găsit 10 bucăți, a câte 10 ml fiecare. Eu am părul lung, dar evit să îmi aplic produse la rădăcină. Am deschis fiola cu ajutorul accesoriului din pachet și am pus produs în palme. Apoi am masat de la urechi în jos produsul în păr. Ce am remarcat imediat a fost că părul meu a început să se încrețească.

Are și un miros plăcut și foarte cunoscut. Deși nici până în momentul de față nu pot să îmi dau seama de unde cunosc mirosul. După ce am terminat de masat keratina, am uscat părul cu uscătorul. Recomandă acest lucru pentru ca ingredientele active să pătrundă mai bine în firul de păr. Eu i-am crezut pe cuvânt și am folosit fiolele conform instrucțiunilor.

Concluzie

Îmi spăl părul aproximativ o dată la cinci zile, deci am folosit o singură dată produsele până acum. Urmează să le folosesc în continuare. Dar rezultate vizibile mă aștept să apară după mai multe utilizări. Ce am remarcat și mi-a plăcut a fost senzația de curățenie lăsată de șampon. Îmi simțeam părul atât de ușor. Plus că nu s-a mai îngrășat atât de repede. Un alt lucru pe care l-am observat a fost că vârfurile mele nu s-au mai uscat chiar atât de tare de când am folosit fiolele.

O să revin cu un update și când termin produsele, ca să pot avea rezultate concrete. Pentru prima folosire, eu zic că au efect promițător. Până atunci pot doar să vin cu primele mele impresii, și să le mulțumesc celor de la Gerovital că s-au gândit la mine. După ce am încercat gama Tratament Expert, mă gândesc sincer să mai încerc și alte produse.

Sunt curioasă dacă voi ați încercat produse Gerovital. Iar dacă da, care sunt acestea? Vă invit să îmi spuneți toate aceste lucruri în comentarii! De asemenea, vă aștept și pe Instagram, unde postez clipuri și poze legate de blog!

 

Pupici!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply