skincare

Kiehls advent calendar

kiehls advent calendar

În ultimii ani a fost o nebunie cu aceste calendare advent. Dar mi se pare că anul acesta au câștigat mai multă popularitate ca oricând. Cel puțin la noi, pentru că le tot vedeam de ceva vreme pe afară. Și așa am pus eu ochii pe Kiehls advent calendar, care părea visul oricărei pasionate de skinare. Mai ales că nu mai încercasem produsele lor, era cel mai bun mod de a mă familiariza cu brandul. Știam că au la bază  ingrediente ,,curate”, că au efecte benefice asupra tenului. Dar nu știu cum de nu le-am testat până acum.

Dacă nu ești familiarizat cu conceptul de calendar advent, o să îți spun eu două-trei cuvinte. Este la orignie un mod de a-i ajuta pe cei mici să țină socoteala zilelor rămase până la Crăciun. Astfel, cu ajutorul a 24 de căsuțe în care se găsea ciocolată, ei puteau număra mai ușor timpul rămas. Cele 24 de căsuțe se deschid zilnic, începând cu 1 decembrie și terminând în Ajun. De obicei, ultima căsuță este mai mare și conține un cadou deosebit.

kiehls advent calendar

Pornind de la acest concept, numeroase branduri de beauty și-au lansat propriile calendare. Acestea au la fel 24 de căsuțe, fiecare cu câte un produs mini. Kiehls advent calendar mi-a atras atenția de când l-am văzut prima dată pe Instagram, prin luna noiembrie. De atunci am știut că mi-l doresc, însă mă așteptam să aibă un preț foarte mare. Nu spun că a fost ieftin. Dar făcând un calcul simplu pentru produsele primite, eu cred că merită banii pe care i-am dat pe el.

Disponibile online și în magazine

Aceste calendare au fost disponibile doar pe bază de comandă, atât online cât și în magazine. Bineînțeles că stocul online s-a epuizat imediat, așa că nu am reușit să îl prind. Între timp, pentru că îmi doream foarte mult un astfel de calendar, mi l-am cumpărat pe cel cu produse de make-up de la H&M. Eram în aceeași situație în care nu încercasem produse de makeup comercializate de H&M, dar văzusem review-uri despre ele și păreau interesante. Voi scrie în viitorul apropiat și despre calendarul cu make-up, pentru că mi se pare o experiență ce merită povestită.

Știam că nu voi găsi în magazinul fizic acest calendar, dar am trecut, totuși, să-mi încerc norocul. Răspunsul a fost cel pe care îl așteptam, erau toate rezervate, dar m-am înscris pe lista de așteptare. Nu aveam nici cea mai mică șansă să-l prind, în mintea mea. Dar mi-am zis că nu am nimic de pierdut dacă încrec. De aceea, am fost cu atât mai uimită când am fost sunată, după aproximativ o săptămână.

Ultra facial toner kiehls

Eram super fericită și emoționată în același timp, așa că am fugit într-un suflet în magazin să-l iau. Mai ales că întâmplarea făcea să fiu în mall când am fost sunată. Câteva minute mai târziu, ieșeam din magazinul Kiehls cu calendarul advent și câteva mini produse primite cadou. Am prins și o promoție în acea perioadă. Deci a fost cu atât mai bine că nu l-am găsit de prima dată.

Produsele din calendar

În cele 24 de căsuțe ale Kiehls advent calendar sunt 23 de produse și o broșă cu Mr. Bones, imaginea brandului. Știam din unboxingurile de pe Instagram despre această broșă, deci nu a fost o surpriză pentru mine. Mi se pare o idee foarte drăguță, pentru că el îmi va rămâne după ce voi consuma toate produsele. Mi-a plăcut enrom și designul calendarului, care seamănă cu o carte veche de povești. De fiecare dată când îl deschideam simțeam că mă duce, pentru câteva minute, înapoi în copilărie.

În interiorul Kiehls advent calendar am găsit produse diverse de la creme de față și cleansere la măști sau seruri. Am apreciat că nu au fost produse dublate și nici un număr excesiv de exemplare dintr-un anumit tip de produs. Ce m-aș fi făcut cu 15 creme de față? Aș fi avut nevoie de prea mult timp să le încerc și mi-aș fi pierdut, cu siguranță, interesul. Mi se pare că e un anumit echilibru între numărul produselor dintr-o categorie. Acest lucru te ajută să îți formezi, cumva, o rutină cu ele. Pe spate am găsit și o listă a produselor, împreună cu lista de ingrediente.

midnight recovery kiehls

În aceste căsuțe am găsit produse din gamele Midnight recovery, Ultra facial, Calendula, Amino acid și Rare earth. Pe lângă acestea era celebra cremă de ochi cu avocado, un tratament cu iris și un ser cu vitamina C. Momentan am introdus în rutină crema de ochi și uleiul de seară din gama Midnight recovery. În unele zile am folosit și crema Centella Sensitive Cica Cream. Tonerul din gama Ultrafacial și-a făcut cel mai recent loc în rutină.

Ce am testat până acum

Crema de ochi și uleiul de seară găsite în Advent Kiehls Calendar le aplic o dată la câteva seri. Vreau să le introduc treptat pentru a nu-mi provoca vreo reacție a tenului. Acestea conțin ulei esențial de lavandă și Squalane, care stimulează regenerarea pielii. Crema de ochi o aplic imediat după toner, iar uleiul îl aplic la finalul rutinei, după crema de față. Procedez astfel pentru ca uleiul să ,,sigileze” straturile hidratante aplicate până atunci. Dar și pentru că ordinea corectă sugerează să începi cu cel mai fluid produs. Și să-l aplici la final pe cel mai dens. Despre rezultate încă nu poate fi vorba, pentru că am consumat destul de puțin din produse. Iar rolul lor principal este de a hidrata.

kiehls advent calendar

Legat de toner, pot spune că îmi place pentru că are o consistență lăptoasă și calmează pielea după curățare. Efectele lui se văd în timp, așa că nu am observat schimbări, încă. Mai ales că nu îl folosesc chiar în fiecare seară. Un lucru pe care l-am observat de la prima aplicare și nu mi-a plăcut neapărat este mirosul produsului. Nu are parfum în lista de ingrediente, deci este dat de combinația acestora. Acest lucru e subiectiv, însă. Nu mă pot plânge că are un miros foarte puternic sau că persistă pe ten. Se simte doar în momentul în care îl aplic.

Crema cicatrizantă am aplicat-o local, pe două urme de herpes. Am început să o folosesc doar când a trecut și mai rămăsese cicatricea. Am aplicat de două-trei ori pe zi o cantitate foarte mică, iar în câteva zile nu mai aveam nicio urmă. Pentru mine pot spune că a fost un produs util și eficient.

kiehls

Unboxingul complet pe Instagram

Urmează să încerc treptat și celelalte produse, iar dacă mă va impresiona vreunul, voi vorbi despre el pe blog. Am salvat în highlights pe Instagramul meu unboxingul pentru Kiehls advent calendar, așa că îl găsiți aici. Sunt curioasă dacă voi ați avut vreun calendar advent anul acesta, iar dacă da, pe care dintre ele.

Pupici

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    H&M advent calendar - produse și review - Antonia Daria
    ianuarie 27, 2020 at 7:38 am

    […] zero peste tot pentru el. Am scris mai multe despre calendarul celor de la Kiehls în articolul de aici. Revenind la H&M advent calendar, prețul lui a fost 25 de euro, iar pe site costa puțin peste […]

  • Leave a Reply