Lifestyle

Plăceri nevinovate

The Body Shop

M-am încăpățânat multă vreme să nu încerc dolveacul. Sau orice altceva cu această aromă. Nu știu de unde această hotărâre a mea, dar nici nu voiam să aud de el. Sau de Pupkin Spice Latte, ori brownie cu mascarpone și cremă de dovleac. Și da, aparent nu au legătură una cu alta. Cum nici supa cremă de dovleac nu are. Dar au devenit ușor obsesiile mele, așa că trebuia să le amintesc.

Dacă stau să mă gândesc mai bine, cred că toate astea au pornit de la faptul că nu îmi plăceau cartofii dulci. Iar în capul meu însemnau foarte bine același lucru. Nu îmi plăcuse una, deci nici nu mai merita încercată cealaltă. Și când mai vedeam că nici nu începe bine toamna, și deja lumea înnebunește cu dovleacul, muream. Mă făcea să mă încăpățânez și mai mult să nu îl încerc.

Toamna trecută am hotărât să ies de sub piatra mea și să încerc Pupkin Spice Latte. Că doar n-o fi foc dacă nu-mi place. Și mare mi-a fost mirarea că nu era deloc rău. Ba chiar am început să îmi fac și acasă. Dacă n-a fost un eșec experiența cu latte-ul, m-am gândit că mai merită și alte produse o șansă. Așa că m-am dus țintă în magazinul The Body Shop. Văzusem eu acolo o colecție cu dovleac și vanilie, care inițial părea nebunie curată.

The Body Shop

Nu mai mirosisem așa ceva

Dar după ce am mirosit produsele, am știut că n-o să pot sta fără ele. Inițial mi-am luat gelul de duș. Dar am făcut prostia să o întreb pe domnișoara din magazin dacă persistă mirosul. Iar răspunsul ei a fost unul foarte bun: persistă, dar nu la fel de mult ca untul de corp. Mi-am luat eu gelul de duș și am plecat frumos spre casă. După câteva zile în care l-am tot folosit, nu îmi puteam lua gândul de la untul de corp. Așa că l-am cumpărat și pe el, iar de atunci sunt cea mai fericită.

Nu mai încercasem produse de la The Body Shop, așa că nu stiam în ce mă bag. Dar voiam să le dau o șansă, tocmai datorită aromei. Păcat că erau ediție limitată. Dar din câte știu, colecția revine în fiecare toamnă. Așa că fiți cu ochii pe ea! Am decis să vorbesc doar acum despre cele două produse, pentru că aproape le-am terminat. Și am avut timp în toată perioada asta să îmi formez o părere despre ele.

Gelul de duș vine într-un recipient de plastic transparent. Culoarea lui crem, chiar te duce cu gândul la o combinație de vanilie și dovleac. Consistența este una cremoasă, hrănitoare. Este destul de spornic, iar o cantitate mică este suficientă pentru un duș. Îl folosesc din octombrie și încă mai am aproximativ un sfert. De miros, ce să vă mai zic? Seamănă cu o prăjitură de vanilie. Dar are și o tentă condimentată, care nu lasă mirosul să devină greu, grețos.

Untul de corp este cel mai hrănitor produs pe care l-am încercat vreodată. Dacă la gelul de duș, mirosul tinde să fie foarte subtil, cu untul nu este deloc așa. Pot să îi simt aroma și dimineața, lucru care nu se întâmplă prea des cu alte produse. Este și el un produs spornic, ce se topește imediat în piele. Nu e nevoie să aștepți o sută de ani înainte să te îmbraci. Până mă învârt de două ori prin cameră, rămâne doar senzația de hidratare.

The Body Shop

De ce trebuie să fie ediție limitatăăă?

Păcat că ambalajele sunt prea mici pentru un produs atât de bun. Gelul de duș are 250 de ml, iar untul de corp 200 ml. Mi-aș fi dorit să le găsesc și într-o variantă mai mare, ca să nu fiu nevoită să îmi fac stocuri. Și dacă tot vorbeam de ambalaje, chiar arată într-un mare fel. Dau un plus de culoare și de viață indiferent unde le așezi. Combinația de portocaliu și negru merge perfect cu ideea de toamnă.

Am văzut că cei de la The Body Shop au scos acum și o colecție cu floare de cactus. Vă las aici linkul, să vedeți colecția. Am trecut să o miros și pe aceea. În speranța că voi găsi ceva cu care să mă amăgesc până la toamnă. Un fel de Vanilla Pupkin de primăvară. Nu pot să spun că nu mi-a plăcut. Dar nu mă prea dau pe spate mirosurile florale sau fructate. Așa că deocamdată sunt în căutare de înlocuitor sau măcar ceva care să semene, până una alta.

Cu siguranță toamna asta o să stau cu ochii pe magazin, să văd când apar produsele. La fel cum o să fac și cu Pumpkin Spice Latte. Supa cremă și bronwnie sunt și ele în capul listei. Doar că pe ele le pot avea oricând, le pot face de câte ori mă ia dorul. Dar gata cu văicăreala, că numai azi nu e octombrie.

The Body Shop

Sunt foarte curioasă dacă aveți și voi această gamă, sau dacă ați trecut măcar să vedeți cum miros. Dacă nu, săriți pe ele, măcar să le încercați! Vă aștept și pe Instagram, unde postez poze și clipuri care vin în completarea articolelor!

Pupici!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply