Make-up

4 produse drugstore de încercat

produse drugstore

În articolul trecut vorbeam despre produse scumpe. Cele care chiar își merită prețul și faima. Pentru că sigur ai auzit măcar o dată de ele. Astăzi vin  cu 4 produse drugstore de încercat. Da, iubim produsele ieftine și bune. Simțim că am descoperit vreo comoară când dăm de unul care își merită prețul. Și de ce să le ignorăm, când există atâtea variante ce merită amintite?

O să încep tot cu un fond de ten. Și îl scot în față pe cel de la Oriflame, Matte velvet foundation. Mie mi se pare un dupe foarte bun pentru celebrul Double Wear. Imediat ce l-am întins pe față se usucă mat și așa rămâne întreaga zi. Are nevoie doar de puțin retuș în zona nasului. Dar asta după 4-5 ore de purtare. Lucru care mi se întâmplă uneori și cu Double Wear.

Are SPF 20, ceea ce îi oferă un avantaj față de fondul de la Estee Lauder. Dacă tot le-am comparat. Ambalajul fondului de ten de la Oriflame este din plastic și vine într-un tub. Deci nu o să am parte de vreun atac de panică dacă scap produsul. Lucru care am văzut că se cam întâmplă cu concealerul de la MAC, în recipient de sticlă. Singurul dezavantaj al acestui produs este faptul că trebuie comandat de la un reprezentant. Dar fiecare cunoaște cu siguranță măcar unul. Așa că merită să îi dați o șansă.

produse drugstore

Concealer

La capitolul concealer, am două recomandări. Ambele sunt produse de la Catrice, nimic neașteptat. Cred că în fiecare clip sau articol cu produse drugstore se găsește câte un produs Catrice sau Essence. Iar asta spune multe.

Revenind la produsele noastre, este vorba de un concealer cremă și unul lichid. Primul este în borcănaș. Vine în diferite nuanțe, iar eu am luat-o pe cea mai deschisă. Ca întotdeauna. Se numește Camouflage Cream și are 3 grame. Suficient cât să acopere toate imperfecțiunile de pe ten pentrucă este full coverage. Îl aplic de obicei cu o pensulă mică din păr sintetic și estompez totul cu burețelul.

Produsul lichid se numește Liquid Camouflage și vine într-un tub cu aplicator propriu. Îl întind sub ochi, în formă de triunghi. Am grijă să nu pun prea mult produs, pentru că nu vreau să se strângă în liniile fine. Îl setez cu pudra de la Essence, Brighten Up banana powder și rămâne în loc întreaga zi. Este waterproof, iar asta pot să confirm pe încercate. Nici după cel mai lacrimogen film, produsul nu s-a mișcat din loc. Dezavantajul lui este că se termină destul de repede, chiar dacă are 5 grame.

produse drugstore

Pudra bronzantă

Înainte să am paleta de la Benefit, alegerea mea pentru bronzer era Wet’n Wild. Am încercat și alte produse din gama lor, cum ar fi paleta de corectoare, și chiar îmi place acest brand. Am pe listă o paletă de farduri, să vedem dacă o să mă îndur să mi-o cumpăr. Nu prea vreau să ajungă aruncată în vreun colț. Asta pentru că în ultima vreme am folosit exclusiv paleta Desert Dusk. Dar dacă ajunge în colecția mea, o să vă dau de știre.

Că tot vorbeam de bronzer, el vine într-un duo, împreună cu o pudră de iluminare. Pe aceea nu prea am folosit-o având deja pudra de la Essence, care îmi place mai mult. Paleta mea este în nuanța Dulce De Leche. Pudra bronzantă mi s-a părut unul din cele mai bune produse drugstore încercate. Nu are tentă portocalie, nu se plică în pete și rezistă întreaga zi. Am folosit-o ca produs 2 în 1, atât ca pudră de contur, cât și ca pudră bronzantă.

produse drugstore

Blush

Rămânem la paleta de la Benefit și vă spun că am găsit un dupe și pentru blushul Galifornia. Acesta este un produs presat, tot de la Oriflame. Nuanța pe care o am eu este cea mai deschisă și se numește Heavenly Pink. Și într-adevăr este un roz divin. Trebuie să aveți puțină grijă la aplicare, pentru că este foarte pigmentat. Doar ating puțin pensula și se ia o cantitate suficientă, cât să nu mă tranform într-un clovn.

Mi s-a întâmplat la început să pun prea mult produs, dar am revenit cu o pensulă curată și am putut estompa imediat. Deci se lucrează foarte ușor cu el. Fiind un blush copt, are mai multe nuanțe în compoziție. Dar care se completează reciproc. Îmi place că nu e sidefat, pentru că îl pot aplica fără grija evidențierii porilor. Dezavantajul acestui produs este că vine într-un ambalaj de plastic. Poți beneficia de o paletă numai dacă îți cumperi mai multe produse din gamă. Dar nu e vreun inconvenient prea mare. Eu păstrez și acum blushul în ambalajul original și nu am vreo problemă cu asta.

produse drugstore

Gata, acestea sunt cele 4 produse drugstore de încercat. Am trișat puțin la capitolul concealer, unde am pus două recomandări. Dar se încadrau la aceeași categorie, erau de la același brand, deci se pot număra o dată. Plus că nu e obligatorie folosirea amândurora, poți alege în funcție de nevoi. Prețul fiecărui produs este sub 50 de lei, deci merită o șansă, poate devin și preferatele voastre.

Sunt curioasă dacă ai încercat vreun produs drugstore din această listă. Dacă da, aștept părerea ta în comentarii, sau chiar alte recomandări. Te aștept și pe Instagramul meu, unde postez poze și clipuri legate de articole!

Pupici!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply