Make-up

Too Faced Natural Lust

Too Faced Natural Lust

Ați văzut noua paletă de la Too Faced, Natural Lust? Sigur că ați văzut-o, e peste tot pe internet. Deschid instagramul si e plin de lookuri cu ea, de swatchuri. Și cu toate astea, parcă nu mă mai satur să o privesc. Și să mă joc cu ea, bineînțeles. E o paletă atât de naturală, și totuși atât de complexă.

Era poza aia cu un băiat dezorientat de diferența, aparent insesizabilă, dintre nuanțele de nude. Ei bine, cam așa m-am simțit și eu când am văzut paleta asta. Iar dacă iubești culorile neutre, machiajele soft, trebuie să o ai. Așa mi-am zis și eu, ca să justific cumpărarea paletei.

Nu puteam să spun că am nevoie de ea. Pentru că nuanțe nude am prin toate paletele. Dar puteam să spun că mi-o doresc. Pentru că are cea mai frumoasă combinație de subtonuri roz pe care am văzut-o. Iar eu sunt înnebunită după roz.

Ziceam în articolul ăsta că îmi place să îmi comand produsele online din Sephora. Ei bine, cu paleta asta nu a fost așa. Pentru că nu am mai avut răbdare să aștept. Imediat ce am văzut-o în magazin am vrut să fie a mea. Și așa a și fost. Iar dacă o vreți, ar trebui să vă grăbiți, pentru că e în ediție limitată.Paleta TooFaced

Ambalajul

Și până vă gândiți dacă o cumpărați sau o cumpărați, să vă povestesc câte ceva despre ea. M-a dat pe spate încă de când i-am văzut ambalajul. Păunul de pe capac și fundalul auriu sunt o combinație reușită. Pe lângă paletă, în cutia inscripționată Too Faced Natural Lust găsiți și o cărticică cu idei de machiaj. Pot fi utile, mai ales dacă sunteți la început de drum. Rămânând la ambalaj, el este cartonat, dar pare destul de solid.

Trebuie să menționez că am scăpat-o pe jos și fardurile nu au pățit nimc. Acum c-a fost vorba de noroc, sau de ambalaj bine gândit, rămâne de văzut. Vine cu o oglindă mare, numai bună să te machiezi în ea. Și aici aș continua că e ideală pentru călătorii, pentru că nu mai e nevoie să cărați și o oglindă. Dar de ce să mint? Nu e ideală pentru călătorii, pentru că e destul de mare. Și ar ocupa jumătate din bagaj. Plus că ambalajul ei cartonat nu îmi inspiră încredere să o port după mine.

E mai mult genul ăla de paletă-bijuterie. Așa că o țin frumos pe măsuța de machiaj și mă bucur de aspectul minunat. Dar și de farduri intacte. Pentru călătorii s-au inventat alte palete, de care nu mi se rupe sufletul dacă trebuie să mă despart. Tot pe ambalaj avem trecute și denumirile fardurilor. Destul de îndrăznețe, aș spune eu. Well done, Too Faced!

Too Faced Natural Lust

Selecția de culori

Culorile sunt un mix de tonuri roz, piersicii și pământii. Printre ele, găsim rătăcite câteva nuanțe de auriu, un negru și un verde. Fardul magenta, bănuiesc eu, se încadrează în categoria celor roz, nu? Oricum ai vrea să le clasifici, când le numeri ies 30. Mate, sidefate, metalice, eu am văzut și duo chrome.

Consistența lor este destul de prăfoasă. Adică în momentul în care pui pensula pe fard, o să rămână niște pulbere colorată în pastilă. Dar nu mă deranjează în mod special. Pentru că, odată luate pe pensulă, ele se aplică frumos pe pleoapă. Nu lasă reziduu și asta mă bucură foarte mult. De blending, ce să mai spun? Se topesc atât de frumos și se uniformizează ușor. E o plăcere să lucrezi cu ele. Sunt și destul de intense.

Nuanțele foarte deschise din paleta Too Faced Natural Lust mi-au dat puține bătăi de cap. Pentru că nu se văd atât de bine. Dar nu e ceva la care nu m-aș fi așteptat. Oricum eu le folosesc mai mult la început, ca o bază. Așa simt eu că se combină mai ușor culorile. Și că se blenduiesc mai uniform. Când am văzut că sunt prăfoase, mi-a fost frică să nu se aplice în pete. Dar nu am avut nici această problemă.

swatch farduri

O paletă care mă inspiră

Trebuie să recunosc că nu am mai avut produse de la Too Faced, iar paleta asta m-a făcut să îmi doresc să încerc și altele. Am pus eu înainte de Crăciun ochii pe setul de rujuri în ediție limitată. Dar nu m-am mișcat destul de repede. Poate ăsta a fost motivul pentru care am cumpărat paleta din prima zi în care a apărut în magazin. Cine știe?

Dacă vă tentează, vă las linkul pentru ea aici. Costă 280 de lei și o găsiți în magazinele Sephora. Prețul poate părea mare când te gândești la o paletă de farduri. Dar să ne amintim că sunt 30 de nuanțe în acest ambalaj superb. La un calcul rapid în minte, parcă nu mai pare așa scumpă. Plus că sunt culori care pot fi folosite în machiajul nostru de zi cu zi. Deci nu o să zacă aruncată într-un colț, așteptând cine știe ce ocazie specială.

Dacă nu era evident entuziasmul meu, vă spun acum direct. Ador paleta asta! Am făcut și un look realizat cu ea, pe care îl găsiți aici. Cu siguranță o să mai vină și altele pentru că mă inspiră de fiecare dată când o deschid. Mă gândesc să fac și un look mai colorat, având în vedere că acesta e destul de natural.

Sunt curioasă dacă ați încercat paleta prin Sephora. Dacă da, ce v-a plăcut cel mai mult la ea? Vă invit și pe Instagramul meu, unde postez videoclipuri și poze legate de articole!

Pupici!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply