Make-up

Un strop de culoare

Uau, nu pot să cred, a trecut deja aproape un an de la primul meu city break? Ce experiență de neuitat! Am fost la Roma, împreună cu mama. Ceea ce mă așteptam să fie un weekend relaxat s-a transformat într-o fugă de la un obiectiv turistic spre altul. Totuși, nu  regret nimic pentru că orașul este un muzeu în aer liber. Clădiri vechi, monumente istorice și cele mai gustoase paste artizanale. Iar cum această experiență a fost cu totul specială, mi-am zis că trebuie să mă întorc acasă cu ceva care să-mi amintească de minunata călătorie. Dacă de obicei venim din vacanțe cu magneți de frigider, statuiete sau brelocuri, eu m-am întors cu o paletă de farduri. Am descoperit minunea online, pe site-ul Sephora Italia.

Paleta Huda Beauty

Nu reușeam nicum să dau de ea la noi. Iar pe Instagram parcă numai look-uri cu paleta asta vedeam. Mi-am făcut de acasă temele. Știam unde găsesc magazinul, cum ajung de la hotel până acolo. Chiar și câte bucăți erau pe stoc înainte de a decola. Am verificat cu disperare site-ul în zilele dinaintea plecării. Nu cumva să nu o găsesc și să mă ia plânsul.

Nu mi-a trebuit nici mâncare sau apă până nu m-am văzut cu paleta în mână. Ce să mai zic de obiective turistice. Venit, văzut, cumpărat. Cam ăsta a fost rezumatul primelor mele clipe în Roma. Fontana di Trevi putea să aștepte, că doar nu era stoc limitat. Am pus-o cuminte în plasă și am luat obiectivele turistice la rând. Trebuia să-i fac pe plac și mamei. M-am purtat cu ea cu mănuși, fiind prima mea paletă high end. Aveam pensulele pregătite, tutorialele salvate, doar să vină a doua zi să mă pot machia cu ea. Am folosit-o eu și seara, când am ajuns în cameră, dar ce folos? Nu putea vedea nimeni opera de artă de pe pleoapele mele.

Paleta Huda Beauty

De când am ajuns cu ea acasă, am folosit-o non stop. Machiaje de zi, de seară, lejere sau cu sclipici din cap până în picioare. Are mai mult culori calde, iar eu sunt înnebunită după ele. Am descoperit în paletă 18 farduri, care mai de care. Chiar dacă 22 de grame nu pare prea mult, încă nu am ajuns cu niciun fard la tăviță. Îmi place că are oglindă, așa că nu mai e nevoie să înghesui una prin bagaj când o iau cu mine. Chiar dacă am avut emoții la primele călătorii, ambalajul de carton este foarte rezistent, iar paleta a supraviețuit. Pe deasupra, vine cu o minunăție de folie în interior. Pe aceasta se pot observa ochii Hudei Kattan, una dintre fondatoarele brandului Huda Beauty. Aspectul ei m-a făcut să nu arunc folia de protecție și astfel, m-am bucurat de o păstrare mai bună a fardurilor.

Paleta de farduri Desert dusk

Sunt 3 categorii de farduri: mate, sidefate și duo chrome. Acestora li se adaugă și un superb glitter. Cele 8 farduri mate sunt Desert Sand, Mosk, Eden, Amber, Oud, Amethyst, Saffron și Blazing. Acestea sunt pigmentate și nu mi se par prăfoase. Nu am observat reziduu pe obraz, după aplicare. De cele mai multe ori folosesc nuanța Eden pentru tranziție. Aplic Mosk în pliu, pentru a umbri și intensifica zona, iar pe arcadă aleg Desert Sand. Apoi, în funcție de complexitatea machiajului și de ocazie, aplic o nuanță sidefată pe pleoapa mobilă. Sau un fard mat, iar deasupra unul duo chrome. Îmi place mult efectul pe care îl are culoarea Oud în colțul extern, indiferent de nuanța pe care o aplic pe pleoapă. Merge foarte bine și folosită la baza genelor.

Fardurile sidefate sunt: Blood Moon, Nefertiti, Royal, Cashmere, Angelic și Turkish Delight. Sincer, Angelic este preferatul  meu, fiind un roz superb cu irizații aurii. De cele mai multe ori, când aleg să folosesc nuanțe sidefate precum Blood Moon sau Turkish Delight, aplic deasupra Cashmere sau Nefertiti. Astfel le fac puțin mai purtabile peste zi. Ajungem la preferatele mele, adorabilele duo chrome. Acestea sunt Celestial, Twilight și Retrograde. Pe cel de-al doilea îmi place să îl aplic și pe pleoapa inferioară. Mi se pare că îmi complimentează nuanța ochilor.

În afară de fardurile mate, prefer să le aplic cu degetul, pentru a obține intensitatea maximă a culorii. Și să revin cu o pensulă de blending în pliu. Despre glitter nu am o părere foarte bine conturată, pentru că l-am folosit doar o dată. L-am aplicat pe toată pleoapa, folosind un adeziv înainte. Acesta a dat o notă strălucitoare machiajului, scoțându-l din anonimat.

Swatch farduri

Ambalajul, cu elemente în relief, paleta cu detalii unice, în funcție de unghiul din care o privești și selecția de culori fac din Desert Dusk o bijuterie în colecția oricărei iubitoare de make-up. Chiar dacă prețul diferă față de un produs drug store, aceasta poate fi considerată o investiție. Textura fardurilor, calitatea ambalajului și rezistența acestora, chiar și pe o pleoapă cu tendință de îngrășare, cum este a mea, mă fac să nu regret nicio clipă alegerea făcută. Aș recumpăra paleta aceasta cu același entuziasm de fiecare dată. Mă inspiră să creez look-uri noi atunci când o deschid.

Sunt curioasă dacă ați încercat vreun produs de la Huda Beauty și dacă da, care este acesta? De asemenea, vă invit să îmi spuneți în comentarii care este paleta voastră de farduri preferată! Poate se va regăsi și pe wishlist-ul meu.

Pupici

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sprâncenele la control - Make-up products Antonia Daria
  februarie 18, 2019 at 7:35 am

  […] Un strop de culoare […]

 • Reply
  H&M advent calendar - produse și review - Antonia Daria
  februarie 2, 2020 at 10:05 am

  […] Un strop de culoare […]

 • Leave a Reply