Lifestyle

Urban House- surpriza din Drumul Taberei

urban house

Îmi place să merg în locuri noi. Să descopăr locații instagramabile, cu mâncare bună și un vibe fresh. De cele mai multe ori, mă aventurez în weekend în puburi pe care le descopăr în timpul săptămânii. Și le salvez într-un folder separat pe Instagram, ca să nu uit de ele. Totuși, nu am ajuns până de curând în Drumul Taberei. Dar dorința de a vizita Urban House m-a făcut să nu mai stau pe gânduri.

Vis a vis de parcul Moghioroș stă cuminte Urban House. Un loc în care m-am relaxat imediat ce am intrat. Verdeața de pe tavan și canapeaua comodă au fost primele lucruri care m-au cucerit. Și care au ridicat așteptările când vine vorba de meniu. Dar și după ce l-am răsfoit, părerea mea era neschimbată.

Am găsit în el tot ce mi-am dorit. De la supe la paste, de la burgeri la papanași. Aș fi vrut să le încerc pe toate, așa că mi-a fost greu să mă hotărăsc. Am început, deci, cu clasica limonadă. Și cu ceva puțin mai îndrăzneț, măsline pane. Trebuie să recunosc că nici nu mai auzisem de așa ceva până atunci. Poate pentru că nu îmi plac măslinele. Și totuși, m-au făcut să îmi doresc să le încerc. Verdictul? De-li-cioa-se!

Urban House

Mâncarea

Dacă tot am început cu ceva mai neobișnuit, am zis să continui în aceeași notă. Așa că am ales ca fel principal o tocană de vită. Am putut doar s-o pozez înainte să o mănânc. Să-i surprind mirosul nu am găsit vreo cale. Va trebui să mă credeți pe cuvânt când vă spun că m-a făcut să termin rapid cu pozele, doar ca s-o pot gusta mai repede. Și bine am făcut, pentru că a fost excelentă.

tocana de vita

Despre celelalte feluri de mâncare nu pot să spun decât ce am văzut. Burgerul părea să aibă o chiflă foarte pufoasă. Aș fi putut chiar să trec peste faptul că nu mănânc pâine de obicei. Părea prea fragedă ca să n-o guști. Iar ochiul pus în vârf e o combinație pe care clar o să mă întorc pentru a o încerca și eu.

burger

Șalăul în crustă de brânzeturi arăta și el delicios. Poate sunt puțin subiectivă, pentru că e peștele meu preferat. Dar chiar și așa, ce poate fi mai gustos decât combinația de pește cu mozzarela și parmezan? Unde mai pui că vine însoțit de cartofi și morcovi baby. Mmmm, deja mi se face poftă.

salau in crusta de branzeturi

Quesadilla mi se pare alegerea ideală când nu vrei să dai greș. Tortilla rumenă, umplută cu mozzarella, piept de pui și ardei. Un deliciu! Toate astea servite cu trei tipuri de sos. Eu m-am bucurat de aspectul și mirosul îmbietor și m-am întors la tocana mea de vită. Pentru că deja simțeam că-mi plouă-n gură de la atâta mâncare apetisantă.

quesadilla

Am rămas cu gândul la desert

Carnea a fost bine gătită și suficient de condimentată. Sosul cu legume îi completa atât de bine aroma, încât mi-a deschis apetitul pentru carnea de vită. Și eu care credeam că doar în burgeri poate fi gustoasă. Dar am văzut că m-am înșelat imediat ce am gustat prima bucătură. Iar pâinea prăjită care venea lângă tocană m-a făcut să-mi placă și mai mult.

Mi-ar fi plăcut să gust și niște papanași. Mi s-a făcut poftă când am văzut o porție comandată la masa de lângă mine. Dar după măslinele de la început și bunătatea de tocană de vită, cine să mai poată? Tot mă întorc eu odată la Urban House pentru papanașii ăia. Miroseau prea bine să fie lăsați prea mult să mă aștepte.

Locația este asemănătoare cu cea din Militari, Weiss Beer Garden. Am scris un articol despre ea aici, așa că vă invit să aruncați o privire și peste el. În funcție de zona în care stați, îl puteți alege pe cel care se află mai aproape de voi. Meniul mi se pare și el asemănător. Dar ceva mă face să îmi placă mai mult aici, în Drumul Taberei.

Mi se pare puțin mai spațios locul. Mesele și scaunele par să aibă mai mult loc între ele, iar asta îți oferă sentimentul de intimitate. Dar ține foarte mult și de preferințele fiecăruia. Limonada nu pot s-o compar, pentru că am ales arome diferite. Ambele au fost foarte bune, mai ales că eu ador limonada. Dacă în Militari am ales paste, aici am încercat ceva cu totul diferit, carne. Dar niciunul din preparate nu m-a dezamăgit.

limonada urban house

Chiar ele m-au determinat să îmi doresc să revin. Pentru că da, îmi place un aspect drăguț, un loc instagramabil. Dar să nu uităm scopul pentru care mergem într-un restaurant/ pub. Dacă descopăr un loc în care să-mi placă atât mâncarea, cât și aspectul, e cu atât mai bine. Înseamnă că voi reveni cu siguranță.

Concluziile vizitei

Așa se va întâmpla și cu Urban House, un loc în care abia aștept să mai ajung. Am pus ochii pe niște paste cu creveți pe care vreau neapărat să le încerc. Și papanașii ăia, mmmm. Cam așa arată pentru mine locația perfectă. Mixul dintre un aspect modern, fresh și un meniu variat, cu preparate îmbietoare.

Sunt curioasă dacă ați ajuns pe la Urban House. Dacă nu, vă invit să-i treceți pe lista cu locuri de bifat anul ăsta! De asemenea, vă invit și pe Instagramul meu, unde postez poze și filmulețe legate de articole!

Pupici!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Unde mai mâncăm în weekend? - Antonia Daria lifestyle
    iulie 15, 2019 at 6:32 am

    […] Urban House- surpriza din Drumul Taberei […]

  • Leave a Reply