Lifestyle

Urbarn- un loc cozy, plin de bunătăți

urbarn

Am descoperit de curând că îmi plac locurile micuțe, cu atmosferă intimă. Pe scurt, să te facă să te simți ca și cum ai fi acasă. Așa cum am găsit și la Urbarn, un loc care a început ca o provocare pentru mine. Dar eu nu m-am lăsat, știam de la început că vreau neapărat să le trec pragul. Și pentru asta am depășit toate provocările.

Am citit prima dată despre acest loc drăguț pe blogul fabuloaselor. Dacă vă interesează articolul, îl găsiți aici. Mi-a atras atenția imediat și am decis să trec cu prima ocazie pe acolo. Nu cred că am menționat până acum, dar nu sunt campioană la orientarea în spațiu. Ca să fiu mai sinceră, chiar și cu Google Maps am probleme în a găsi locuri. Mai ales dacă nu am mai trecut prin zonă. Nu îmi era complet necunoscută, pentru că era oarecum aproape de Matcha Bar. Dar am bâjbâit puțin până să găsesc strada Visarion.

meniu urbarn

După ce m-am bucurat că am găsit strada, observ cu tristețe că toate mesele erau ocupate. Și eu care eram așa mândră de reușita mea. Dar acum că am descoperit locația, eram hotărâtă să revin până o să mă pot bucura de un flat white bine meritat. Norocul meu a fost că a doua oară nu am mai avut aceeași problemă.

Am găsit imediat un loc cu vedere superbă spre stradă. Pe masă mă aștepta cuminte un bol cu boabe de cafea. Cu care, bineînțeles, m-am jucat tot timpul cât am stat acolo. Nu mă așteptam, însă a avut un puternic efect anti stres și am plecat foarte relaxată spre casă. Și bucuroasă că am băut o cafea pe gustul meu: tare și aromată.

cafea urbarn

Meniu

Am fost plăcut surprinsă de atenția pe care le-o acordă detaliilor. Masa de lângă geam avea o porțiune verde în mijloc. Era micuță, avea 2-3 plante, suficiente cât să o scoată din anonimat. Cănile erau inscripționate Urbarn și amplificau atmosfera cozy.

În meniu nu erau cine știe ce preparate sofisticate. Dar tocmai asta îmi oferea siguranța că sunt produse de ei. Pentru mine a fost un plus. Prăjituri cumpărate din supermarket puteam să mănânc și acasă. Nu m-am putut abține, deci, și mi-am luat niște biscuiți cu unt. Recunosc că au mers genial cu cafeaua.

Mi-au adus aminte de gustul fursecurilor pe care le face mama de Crăciun. Doar că erau în varianta mai subțire. Mmmmm, un deliciu. Mi-au atras atenția din meniu și merele din grădină sau blidul cu nuci. Am înțeles că și checul ar fi foarte delicios. Dar am decis să le iau pe rând.

masa de langa geam

Atenție la detalii și atmosferă cozy

Îmi place și colțul lor verde de langă bar. Au o mulțime de plante și două balansoare suspendate, foarte drăguțe. Nu știu dacă erau pur decorative, sau puteai să îți savurezi cafeaua acolo. Dar mi-au atras imediat atenția. La fel și scaunele înalte de lângă geam. Ador sentimentul de a sta acolo, să iau o pauză de la gândurile mele și să-i observ pe oamenii care trec. Să le ghicesc sentimentele în funcție de grimase, să-mi imaginez de unde vin și încotro ar putea merge.

fereastra urbarn

Cât am stat la Urbarn, am văzut că oamenii care le trec pragul sunt foarte diverși. Unii sunt tineri veniți cu laptopul, în căutarea unui loc drăguț în care să lucreze. Sau mame și fiice, care vin să se bucure de o cafea împreună. Ori parteneri de afaceri, care discută planul următoarelor luni. Dar toți au ceva în comun: sunt foarte naturali, degajați. Se vede pe fața lor că și ei au acolo sentimentul de acasă.

E un sentiment pe care nu l-am mai simțit. Mai ales când am ajuns pentru prima dată într-o cafenea. Până și interacțiunea cu fata drăguță de la bar, care mi-a vorbit de parcă ne cunoșteam de-o viață. Toate erau din același film, era o armonie între elementele prezente acolo.

meniu urbarn

În cocluzie, o să le trec pragul de câte ori am ocazia. Dar mai ales după o zi agitată, când tot ce-mi doresc e o cafea bună și-un loc liniștit în care să-mi trag sufletul. Să știu că găsesc ceva bun, proaspăt preparat, în caz că mi se face poftă. Să mă joc cu boabele de cafea și să-mi treacă stresul. Să pot privi oamenii cum aleargă grăbiți spre treburile lor, iar eu să stau acolo și să-i observ.

loc cozy

Sunt curioasă dacă v-ați oprit până acum să savurați o cafea la Urbarn. Dacă nu, vă invit cu căldură să le treceți pragul! Vă aștept și pe Instagram, unde postez fotografii și filmulețe legate de articole!

Pupici

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply