Lifestyle

Ne pregătim de Webstock 2019

Interesul meu pentru Webstock 2019 a apărut după ce am început să particip la evenimente anterioare. În ultimul timp mă pasionează tot ce are legătură cu social media. Nu mai verific pur și simplu feed-ul de pe Instagram, ci îmi place să văd povestea din spatele postării. Sau să aflu cum pot face ca articolele mele să ajungă la cât mai multă lume.

După ce am participat anul acesta și la Instacamp și World of Instagram, mi s-a deschis apetitul. Atât de mult încât am vrut să împărtășesc experiența de la Instacamp și am scris un articol special aici. Mi-am dat seama de puterea pe care ne-o dă social media și de câte lucruri se petrec prin intermediul acestor platforme.

Cum am aflat despre eveniment

Am auzit și anul trecut despre Webstock, însă nu știam exact ce presupune. Anul acesta, însă, la îndemnul unei prietene, am aplicat și eu pentru o invitație la eveniment. Sunt curioasă cum se va desfășura atât partea de discursuri, cât și gala. În cadrul acesteia, vor fi premiate cele mai active persoane din mediul online. Tot aici se vor evidenția și cele mai reușite campanii ale brandurilor.

În partea de început, dedicată conferințelor, lista de speakeri este plină de persoane inspiraționale. Printre speakerii de anul acesta se numără: Therese Hydén (Ambasadorul Regatului Suediei în România), Pavel Bartos (Actor), Razvan Exarhu (Jurnalist), Selly (Vlogger), Mircea Popa (Vlogger), Marius Coman (Vodafone), Bogdan Naumovici (23 Communications), Vladimir Kalinov (Raiffeisen Bank), Valentin Pintilescu (Loolookids & Tralala), Raul Gheba (Writer & Comedian), Nansi Lungu (Bitdefender), Rares Nastase (Senior Correspondent, Pro TV), Livia Fericean (Samsung) etc. Lista completă a vorbitorilor este disponibilă pe www.webstock.ro.

Gala Webstock

Ca în fiecare an, la final de zi, evenimentul găzduiește Websotck Awards, cea mai inedită competiție din mediul online românesc, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai creative proiecte și campanii din mediul digital din ultimul an.

Toți nominalizații acestei ediții pot fi văzuți pe site-ul oficial. Anul acesta, 2 din cele 15 categorii ale Premiilor Webstock sunt deschise publicului larg – ABSOLUT Online Personality of the Year & Best Independent Publishing. 20 dintre cei mai activi oameni din online și 7 dintre cele mai cunoscute proiecte media independente vor fi premiați pe scena Webstock.

Informații utile

Ediția de anul acesta a celui mai longeviv eveniment de social media din Romania are loc pe 4 octombrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și aduce creatori de conținut apreciați, oameni cu povești puternice și branduri inovatoare. Evenimentul poate fi urmarit online pe 4 octombrie, pe www.webstock.ro, începând cu ora 09.00.

O să revin cu vești și după eveniment, într-un articol dedicat, în care o să împărtășesc experiența de acolo. Vă aștept și pe Instagram, unde postez poze și filmulețe legate de articole și unde o să postez stories de la eveniment!

Pupici

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply