Lifestyle

Weiss Beer Militari

Weekendul e partea mea preferată din săptămână. Nu contează dacă stau în pat și mă uit la seriale. Sau dacă mă plimb de dimineața până seara. Nimic nu se compară cu alarma care nu sună sau cu gândul că nu mai plec în grabă. În perioada asta îmi place să profit de vremea de afară, să ies cât mai mult. Așa am ajuns sâmbăta asta la Weiss Beer Militari. Auzisem de la prieteni că atmosfera e super și mâncarea e delicioasă. Indiferent de ce ai comanda.

Știam atâtea lucruri bune despre locul ăsta încât voiam neapărat să ajung. Și tocmai rămăsesem fără idei în weekend. Am vrut să încerc ceva nou. Și așa mi-am amintit de promisiunea mea din trecut de a ajunge la Weiss Beer Militari. Așa că m-am uitat eu frumos pe hartă, m-am urcat în metrou și am luat-o spre locul cu pricina.

weiss beer militari

Localizare

E ceva de mers de la metrou, deci trebuie să știi unde vrei să ajungi. Nu e genul de loc peste care dai din întâmplare când te plimbi. Dar chiar și așa, eu spun că merită drumul. Având în vedere că nu e chiar pe bulevard, te bucuri de o intimitate și o liniște aparte. Au fost temperaturile mai ridicate, dar am ales totuși să nu mă aventurez pe terasă. Mi-am promis că voi reveni să savurez măcar o limonadă acolo când se mai încălzește.

Atmosfera era foarte relaxantă și primitoare. Combinația dintre mese de lemn și tavan cu plante verzi mi s-a părut ideală. Mai ales pentru această perioadă. Mă duce cu gândul la Park Lake, să fiu sinceră. Dar e mult mai cozy. Mesele cu canapele sunt preferatele mele. Sunt numai bune să te tolănești acolo în timp ce aștepți să vină mâncarea.

weiss beer militari

Meniu

Și nu ai mult de așteptat, pentru că personalul se mișcă foarte repede. Mi-a luat mai mult să mă hotărăsc ce să aleg. Au un meniu atât de bogat încât ai două variante. Ori mergi cu tema făcută de acasă, să știi exact ce vrei, ori mergi de mai multe ori. Pentru că fiecare preparat sună bine. Plus pozele apetisante din meniu, care fac alegerea și mai grea.

De la salate la paste, de la pește la vită au tot ce vrei. Ca să nu mai zic de meniul impresionant de băuturi. Cred că a fost locul în care mi-a fost cel mai greu să comand. Pentru că orice citeam părea o idee bună pentru prânz. Așa că mă voi întoarce de câte ori am ocazia, să experimentez cât mai multe din meniul lor.

scăricică de porc

În cazul în care vrei să mergi cu temele făcute de acasă, găsești aici site-ul lor. Au acolo și meniul, ca să îți poți face o idee despre ce găsești în ofertă. Un mare plus îl reprezintă prețurile actualizate pe site. Dacă în meniul online găsești un preț, poți fi sigur că va fi același și în nota de plată. Iar prețurile mi se par ok pentru București, se încadrează în medie.

Porțiile de mâncare sunt generoase. Inițial, pastele mele nu păreau să fie prea multe. Dar pe măsură ce mâncam din ele, parcă nu se mai terminau. Nu am ce să le reproșez nici când vine vorba de gust. Carnea a fost gătită bine, pastele și ele. Iar pe lângă preparatele tradiționale, aveau câte un plus de culoare în meniu. De exemplu măslinele pane, de care eu nu mai auzisem până atunci.

burgeri

Concluzii

Oricât aș căuta nod în papură, totul m-a impresionat plăcut încă de la intrarea în Weiss Beer Militari. Curățenia, aspectul modern și liniștea au fost completate apoi de mâncare bună la prețuri decente. Dacă mă voi întoarce? Cu siguranță! Mai am multe de încercat din meniu, iar ăsta mi se pare un loc bun pentru experiențe culinare. Nu doar pentru un prânz în oraș. Plus că ies niște poze foarte frumoase aici, aviz amatorilor.

weiss beer militari

Sunt curioasă care sunt recomandările voastre pentru weekend. Pentru o ieșire mai girly, recomand Matcha Bar, despre care am scris un articol aici! Te aștept și pe Instagram, unde postez fotografii și filmulețe legate de articole!

Pupici!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Aniela
  aprilie 6, 2019 at 7:54 pm

  A must go when back home!

 • Reply
  Urban House- surpriza din Drumul Taberei - Antonia Daria
  aprilie 22, 2019 at 6:34 am

  […] Weiss Beer Militari […]

 • Reply
  Unde mai mâncăm în weekend? - Antonia Daria lifestyle
  iulie 15, 2019 at 6:41 am

  […] Weiss Beer Militari […]

 • Leave a Reply