Make-up

Wet’n Wild Photofocus foundation- review

Wet’n Wild Photofocus

Wet’n Wild Photofocus este un fond de ten despre care se vorbește peste tot pe internet. Cred că prima dată l-am văzut la Tati, pe canalul ei de YouTube. Iar dacă nu ați ajuns încă pe canalul ei, vă sfătuiesc cu drag să îi faceți o vizită. Revenind la acest fond de ten, l-am văzut comparat cu Double Wear de la Estee Lauder, sau cu alte fonduri de ten vestite pentru acoperirea lor ridicată. Îmi plăcea ideea de acoperire medie spre mare, promitea să aibă și o textură lejeră, părea a fi un fond de ten foarte bun pentru tenul meu mixt.

Într-una din zilele în care mă plimbam prin Bebe Tei, să văd ce noutăți mai au, am dat cu ochii de el. Și-atunci am zis că e un semn, că i-a venit în sfârșit momentul să îl încerc. Avea și un preț destul de mic, în jur de 30 de lei, dacă îmi amintesc bine. Sper să nu vorbesc prostii, așa că dacă vă interesează, îl găsiți în Farmacia Bebe Tei. Al meu e luat din Sun Plaza.

Dezavantajul a fost că nu aveau testere, așa că a trebui să-l cumpăr pe ghicite. Ca să merg la sigur, mi-am luat cea mai deschisă nuanță de la raft, Nude Ivory. L-am ales așa pentru că era asemănător cu pielea mea, dar și pentru că scria că are subton neutru. La partea cu subtonul, nu prea știu ce să zic. Mi se pare că are o tentă destul de pronunțată de roz.

Wet’n Wild Photofocus

Ingrediente

Lista de ingrediente nu era disponibilă pe ambalaj, din păcate. Am căutat, deci, pe internet, iar pe site-ul celor de la skincarisma, am găsit lista completă. O las aici, poate vă interesează să vă uitați peste ea, sau să verificați alte produse. Revenind la acesta, părea un produs ,,curat”, fără ingrediente care să usuce sau să irite pielea. Avea cu atât mai multe motive să vină cu mine acasă și să intre în rutina de make-up.

Fondul de ten Wet’n Wild Photofocus vine într-un ambalaj de sticlă. Acest lucru are avantaje și dezavantaje, dar mie mi se pare un lucru foarte bun. Produsul se păstrează mai bine și nu preia din proprietățile ambalajului. Ce nu e prea bine este faptul că trebuie să ai destul de multă grijă cu el, să nu-l scapi. Am auzit cu toții, măcar o dată, povestea concealerului de la MAC, în ambalaj de sticlă, care s-a spart și a provocat un mini atac de cord. Cred și eu că nu e prea plăcut să vezi tot concealerul împrăștiat pe podea. Dar cu puțină grijă nu vei avea parte de drame.

Wet’n Wild Photofocus

Aplicare

Ca orice alt fond de ten, l-am aplicat cu mișcări de tapotare și am folosit un burețel de machiaj. Momentan îl folosesc pe cel verde de la Oriflame. E unul din produsele la care mă întorc mereu. Îmi place textura lui, rezistența și raportul calitate preț.

Nu mi-a plăcut prea mult cum se aplică pe tenul meu. Deși l-am auzit recomandat pentru tenul mixt, nu mi se pare că se prea potrivește, sau nu tenului meu mixt. Rămâne oarecum la suprafața pielii, lucru care se vede foarte urât. Se așază inestetic mai ales în zona obrajilor. Arată de parcă aș avea tenul super uscat și nu l-am hidratat. O singură dată am avut norocul de a mi se așeza bine pe față, dar a fost o excepție, aparent. Îl tot încerc, în speranța că mi se va potrivi, dar până acum nu prea am avut noroc.

Am găsit, totuși, un mod de a-l face să meargă. După ce îl agit foarte bine, pun puțin Wet’n Wild Photofocus pe dosul palmei și îl amestec cu AZ Cream de la Oriflame. Am un articol dedicat acestui produs, pe care îl puteți găsi aici. Amestecul obținut îl aplic normal pe față, la fel ca pe orice alt fond de ten. Setez totul cu pudră și îmi continui rutina de make-up. Doar așa am reușit să fac produsul să arate bine, să nu rămână la suprafața pielii.

fond de ten Wet’n Wild

Rezistență

La capitolul rezistență, fondul de ten se comportă foarte bine. L-am ținut pe ten toată ziua și a avut nevoie de un retuș minim, undeva după șase-șapte ore. Ar fi arătat bine și dacă nu puteam să-l retușez, dar am vrut să elimin excesul de sebum, care începea să iasă la suprafață. În ziua în care l-am purtat doar pe el și a arătat bine, mi se pare că a rezistat cu atât mai frumos pe ten. Păcat că nu arată la fel de bine mereu.

Aspectul mat menținut mai mult timp când nu a fost amestecat este și din cauza texturii produsului de la Oriflame. Fiind foarte lejer, hidratant și cu finish luminos, este normal ca tenul să fie mai strălucitor. Dar, una peste alta, îmi place destul de mult și combinat.

fond de ten

Acoperire

Produsul are într-adevăr o acoperire destul de bună. Aplicat într-nu singur strat, el are o putere medie, acoperă semnele discrete, urmele fine. Dacă aplici încă un strat, acoperirea crește imediat și imperfecțiunile nu se mai văd. Da, produsul este unul buildable, adică acoperirea poate fi crescută.

Gradul de acoperire rămâne alegerea fiecăruia dintre noi. Totuși, faptul că acoperirea fondului de ten Wet’n Wild Photofocus poate fi construită, mi se pare un mare avantaj. Astfel, poți avea un produs pentru mai multe evenimente, în funcție de nevoi. Comparația cu fondul de ten de la Estee Lauder mi se pare justificată. Ambele au grad ridicat de acoperire, sunt buildable și rezistă bine pe ten. Niciunul, însă, nu mi se pare că ar fi rezistent la transfer.

Aceasta este părerea mea despre fondul de ten Wet’n Wild Photofocus, după ce l-am folosit mai bine de o lună. Sunt curioasă dacă ați încercat acest produs, iar dacă da, cum a fost pentru voi? Vă aștept și pe Instagramul meu, unde postez poze și filmulețe legate de articole.

Pupici

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply