Lifestyle

Winter essentials

winter essentials

Miros de scorţişoară, vin fiert şi turtă dulce la tot pasul. De la începutul lui decembrie, sunt nelipsite din peisaj. Ne bucurăm de ele în serile liniştite, când ne adăpostim de frigul de afară. Această perioadă mi se pare cea mai frumoasă. Uităm de grijile de peste an şi ne dăm voie să redevenim copii. În ultimele luni am bifat destul de multe lucruri pe lista personală. Așa că m-am bucurat pe deplin de momentele de relaxare care mi-au ieșit în cale. Iar pentru ca povestea să fie completă, mi-au venit în ajutor câteva produse de care nu m-am putut despărți. Mi-au intensificat cu fiecare ocazie bucuria clipelor de răsfăț.

Aromele preferate

Țin foarte mult la parfumul camerei mele. El mă ajută cel mai bine să mă relaxez în timp ce-mi îndeplinesc sarcinile de peste zi. De când am văzut în magazine rezerva pentru aparatul meu Air Wick, cu aromă de vin fiert, am decis să îi dau o pauză celei obișnuite. Cea cu aromă de Magnolie și flori de cireș. Am abuzat de aroma ce m-a dus cu gândul la Crăciun. Chiar și după ce acesta a trecut.

În serile în care mă întorceam obosită și alegeam să mă relaxez cu un film, mi-a fost nelipsită lumânarea parfumată de la Bath and Body Works. Aroma preferată în această perioadă e Spiced Apple Toddy. Aceasta mi s-a alăturat recent, pentru că m-am întors cu ea de la Milano. Acolo am ajuns prima dată într-un magazin Bath and Body Works. Dar despre această experiență și despre bunătățile cu care am venit de acolo, voi vorbi într-un articol viitor.

Despre îngrijire

Tot de la Bath and Body Works, m-am mai întors cu două lucruri excepționale. Mă fac să zâmbesc de fiecare dată când le miros. Săpunul lichid cu aroma Red Apples & Spice reprezintă pentru mine o minune din două motive. Are cea mai drăguță pompiță, care transformă conținutul recipientului într-o spumă densă și parfumată. Și are o aromă plăcută, foarte persistentă. Recunosc că am fost influențată de ambele aspecte să folosesc săpunul lichid și ca gel de duș uneori. Nu mă mai satur de spuma aceea hrănitoare și de mirosul care îmi învăluie pielea.

Al doilea produs este un dezinfectant pentru mâini. Îl folosesc înainte de orice gustare sau când vreau să mă bucur de parfumul lui deosebit. Nu am mai întâlnit vreun produs cu aromă de fructe de pădure, care să îmi placă atât de mult. Ambalajul drăguț, cu un urs polar.  Și particulele din el m-au cucerit iremediabil, așa că îl iau în geantă oriunde aș pleca.

Ultimul produs de îngrijire nu este neapărat specific acestui anotimp. Mirosul mi se pare că rezonează foarte bine cu atmosfera, iar textura m-a cucerit iremediabil. Da, mă refer aici la crema de la Victoria’s Secret. Este varianta cu fresh apple & saguaro flower. Face parte dintr-un set care conține cinci creme, fiecare având miros unic. Aceasta este aproape de terminare, având în vedere cât a fost de folosită. Dar tocmai faptul că era potrivită atât pentru dimineață, cât și pentru seară, m-a făcut să întind mâna după ea. Are o textură lejeră, ușor apoasă, având în vedere că apa este primul ingredient de pe listă. Plus o aromă puternică, ce reușea să se mențină întreaga zi. Uneori nu aveam dispoziția necesară pentru a aștepta cuminte să intre untul de corp în piele. Sau când mă grăbeam, această cremă era tot ce aveam nevoie.

Când vine vorba de unghii

Pentru  că nu îmi fac manichiura la salon, am o colecție destul de curpinzătoare de oje. Am observat în luna decembrie tendința de a opta cel mai frecvent pentru roșu aprins și albastru închis. Acestora li se adaugă și câteva nuanțe de nude cu tentă de roz.  Ele nu sunt însă o alegere predominantă în perioada rece. mi se par ideale în orice sezon. De aceea nu mă voi opri asupra lor.

Oja roșie de la Melkior, în nuanța Milano Red, mi se pare roșul ideal. Eu o am în varianta mică, de 4,5 ml. Nu am niciodată răbdare să o folosesc până la ultima picătură, fiind mereu dornică să încerc diferite texturi și culori. Cea albastră este de la Essence, din gama The gel. Eu o am în nuanța 103, Midnight Sky. Ce îmi place foarte mult la aceasta este faptul că are particule sidefate. Aceste particule oferă un luciu frumos și totuși subtil al unghiei. Lucru care m-a determinat să o folosesc atât de des.

Acestea sunt produsele de care nu m-am despărțit în perioada aceasta răcoroasă. Ele au transformat momentele simple de relaxare în adevărate clipe de răsfăț.

Sunt curioasă dacă voi aveți produse pe care ați observat că le folosiți mai des în această perioadă. Dacă da, vă invit să mi le spuneți și mie, poate descopăr minunății noi. Până data viitoare, vă doresc să vă bucurați de această perioadă! Fiecare zi e o sărbătoare, așa că nu uitați de micile plăceri!

Pupici

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Adina
  ianuarie 16, 2019 at 12:03 pm

  Niciun sezon rece fără crema de mâini concentrată de la Neutrogena – intră instant în piele, nu dă senzația de mâini lipicioase șl hidratează chiar și cea mai uscată piele, bătută de viscol și frig. Ahhh, am uitat, și are un parfum subtil și plăcut.

  • Reply
   Antonia Daria
   ianuarie 18, 2019 at 11:47 am

   Aspectul mâinilor e cartea de vizită a oricărei femei, numai bună de trecut pe wishlist această cremă! 💕

 • Reply
  Olivia
  ianuarie 16, 2019 at 12:42 pm

  Preferatul meu în aceasta perioadă este parfumul La vie est belle intense. Are o aromă pudrată, care îmi încălzește simțurile.Profit de el în lunile răcoroase fiind prea dulce pentru sezonul cald.

  • Reply
   Antonia Daria
   ianuarie 18, 2019 at 11:46 am

   Un parfum elegant, puternic, ideal pentru a-ți face simțită prezența. Love it! ❤️

 • Reply
  Bia
  ianuarie 18, 2019 at 11:38 am

  E relaxant doar sa citesti articolul, daramite sa te si rasfeti cu produsele! 😌😃

  • Reply
   Antonia Daria
   ianuarie 18, 2019 at 11:52 am

   Bucuria constă în micile momente de răsfăț pe care ni le oferim zilnic. Hope you’ll try them! 💖

 • Reply
  Ana-Maria
  ianuarie 20, 2019 at 7:32 pm

  Desi nu sunt adepta cremelor de corp, am observat ca in perioada rece iubesc sa aplic pe tot corpul balsamul hidratant cu Beurre de Karité, Amande Douce & Huile d’Argan de la Petit Marseillais.

  • Reply
   Antonia Daria
   ianuarie 20, 2019 at 9:00 pm

   Nu l-am încercat, sincer. Folosesc produse de curățare de la brandul ăsta, dar nu am ajuns la produsele pentru hidratare. Sună bine, l-am trecut pe listă 💕

 • Reply
  Cum îmi fac manichiura? - Lifestyle - Antonia Daria
  februarie 4, 2019 at 7:32 am

  […] Winter essentials […]

 • Leave a Reply